Serviceelektriker och Entreprenadelektriker

Serviceelektriker och Entreprenadelektriker

Är du en erfaren elektriker som vill vara med på en spännande tillväxtresa med flera intressanta projekt? Vi på Upplands Elkvalité AB behöver nu förstärka vårt gäng med ny energi och kompetens då efterfrågan från våra kunder ökar ständigt. Välkommen att bli en del av oss!

Om jobbet
Som elektriker på Upplands Elkvalité arbetar du i många olika typer av uppdrag. Tjänsten innefattar att utföra installation och service åt våra kunder, bl. a fastighetsbolag, byggentreprenörer, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner och företag. Ett roligt och varierande jobb, där dina arbetsuppgifter bland annat kommer att bestå av:
  • Service- och entreprenadarbeten
  • Driftsättning
  • Felsökningsarbeten och utredningar
  • Framtagande av åtgärdsförslag och genomförande
  • Daglig kontakt med våra kunder
Du ansvarar för att uppdragen utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Dessutom har du ett stort intresse av att arbeta med el och att ge våra kunder högsta möjliga service. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Om dig
Vi söker dig som har minst 4 års erfarenhet från branschen samt har ECY-certifikat eller liknande. Som person är du självgående, kommunikativ och vill utveckla dina kunskaper inom området. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Anställningen
Tjänsten är på heltid, tillsvidare.

Vid frågor om tjänsten kontakta Magnus von Dahn på 073-3002818.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 9 oktober!

Krav
  • Minst 4 års erfarenhet från branschen
  • ECY-certifikat eller liknande
  • B-körkort
Mer info
Område Knivsta
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår verksamhet grundades år 2007, och 2012 ombildades vi till aktiebolag. Sedan dess arbetar vi under bolagsnamnet Upplands Elkvalité AB.

Upplands Elkvalité är ett väletablerat elektrikerbolag med mångårig erfarenhet inom elinstallation, elarbeten och eltjänster. Våra främsta områden är service, renoveringar, energieffektivisering, belysningsoptimering samt ny- och ombyggnationer.