Konferens- och hotellreceptionist

Konferens- och hotellreceptionist

Det går bra för Nova Park med fortsatt hög beläggning och väntande investeringar. Nu söker vi dig som vill arbeta i en social och mångsidig tjänst som konferens- och hotellreceptionist.

Om tjänsten
Hos oss får du ett varierande och roligt arbete i en kombinerad roll som konferensvärdinna och receptionist. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat in- och utcheck, bokning, fakturering, konferensservice och teknikhantering. Utöver det ingår att vara behjälplig för våra gäster, ordna material och hjälpa med olika frågor. Du kommer även ha kontakt med gäster via telefon och mail. Du har stora kontaktytor både internt och externt och är hjärtat i vårt system som ska sprida information till resten av verksamheten.

Nova Park är en organisation som alltid ser till gästens bästa. Våra ambitioner är höga och vi förväntar oss detsamma från din sida. Det viktigaste för oss är att vi tillsammans skapar en helhetsupplevelse för våra gäster.

Om dig
Vi söker dig som brinner för mötet mellan människor, är utåtriktad och positiv samt tycker om att jobba i lag. Då du ofta ställs inför nya situationer ser vi att du är flexibel och på ett kreativt sätt hittar du lösningar. Du ska vara strukturerad och noggrann med god planeringsförmåga samt kunna hålla många bollar i luften. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har tidigare arbetat med service och kundbemötande. Det är meriterande om du har erfarenhet av konferens- och receptionsarbete och av att arbeta i något bokningssystem. Mycket goda kunskaper i svenska och god engelska i både tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med fantastiska medarbetare samt möjligheter att växa både personligt och professionellt.

Övrigt
Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Du arbetar skift där tidigaste passet börjar 7 och senaste passet slutar 23. Vanligtvis jobbar du måndag-fredag men helgjobb förekommer.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 31 augusti 2018.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Knivsta
Yrkesroll Administration, Reception, Hotell & Restaurang, Reception, Service & Kundtjänst, Resebyrå & Turism
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nova Park Conference är en fyrstjärnigt superior hotell- och konferensanläggning med 117 rum. Vårt strategiska läge med närhet till Arlanda och en dryg halvtimme från Stockholm gör att vi är ett självklart alternativ för konferens- och mötesbokaren. Vår unika spa- och relaxavdelning Water Lounge erbjuder exklusiv avkoppling för såväl konferensgäster som privatgäster. Nova Park Conference var den första konferensanläggningen i Sverige som blev certifierad av SafeHotels. Vi är även KlimatPositiva och Green Key-certifierade när det gäller miljöarbete.