Engagerad Säljchef Färskvaror Maxibutik i Uppsala

Engagerad Säljchef Färskvaror Maxibutik i Uppsala

Vi söker en motiverad och erfaren säljchef som älskar att motivera, lyfta och utbilda sina medarbetare. Du har även en starkt utvecklande ådra med fokus på försäljning, presentation och kundbemötande. I grunden har du även en gedigen kunskap om färskvaror som du gärna delar med dig av till både medarbetare och kunder.

Avdelningen består av sortimentsområden kött, chark, ost, deli och färsk fisk.
I din roll som försäljningschef har du ansvar för att planera, leda och utveckla ansvarsområdet - såväl strategiskt som operativt. Du ansvarar för den dagliga driften, driva sälj- och lönsamhet, aktivt arbeta med säljstyrning, säljplanering, svinn och egenkontroll. En viktig uppgift är att skapa och förankra rutiner i det dagliga arbetet och att utveckla medarbetare och sortimentsområdena inom din avdelning. Du uppmuntrar och säkrar att dina medarbetare tar snabba beslut på kommersiella möjligheter och agerar på feedback från våra kunder, på konkurrensanalyser och på säljprognoser. Tillsammans med ditt team och hela stormarknaden arbetar du för att planera och genomföra events och aktiviteter som bidrar till positiva kundupplevelser och ökad försäljning.

Vi söker dig som är relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för kundservice, människor och mat. Du driver ditt ansvarsområde tillsammans med dina medarbetare och har en vilja att utveckla verksamheten och varje individ för att uppnå uppsatta mål. Vi söker dig som är duktig på att skapa och utveckla team, är kommunikativ, tydlig och entusiasmerande. Du har ett coachande förhållningssätt och leder genom att delegera, ge feedback och följa upp arbetet genom snarare än att kontrollera eller styra. Som ledare har du erfarenhet av att framgångsrikt leda en verksamhet med många olika människor. Du har god förmåga att planera och organisera och har uppvisad förmåga att leverera resultat.

Du har flerårig erfarenhet av arbete i ledande befattning. Det är meriterande om du har erfarenheter från dagligvaruhandeln och/eller restaurangbranschen, ett brinnande matintresse är också ett plus. Vi ser gärna att du är väl insatt i HACCP och arbetet kring livsmedelshygien.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med schemalagd arbetstid. Försäljningschefen ingår i Stormarknadens ledningsgrupp och rapporterar till butikschef.
Mer info
Område Knivsta
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.exedohr.se
Sista ansökningsdag 7 okt (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Utveckling av individer och butiker går hand i hand. När vi trivs och har roligt skapas energi som kan riktast mot ökad försäljning och effektivitet. Handling, effekt och energi är ledord till ett bra butiksarbete.