Mekaniker Entreprenad

Mekaniker Entreprenad

Alsike Maskin är en fullserviceanläggning inom entreprenad, bil och fritidsbranschen. Vi saluför märken såsom Kubota, Kobelco, Fiat, Dodge, Kabe, Adria mm. Service, reparationer, samt försäljning av tillbehör och utrustning ingår även i verksamheten.

Vi expanderar kraftigt och söker nu en självgående och engagerad entreprenadmekaniker. I denna tjänst kommer du tillsammans med de andra i teamet serva och reparera entreprenadmaskiner i vår egen verkstad och även ute på plats hos våra kunder.

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du har arbetat eller arbetar som mekaniker i liknande företag eller har ett arbete med liknande typer av uppgifter. Du har goda kunskaper och erfarenhet av en stor del olika märken/produkter inom branschen och har lätt för att se lösningar på problem.

Personliga egenskaper
Arbetet kräver en förmåga att kunna hantera en del stressiga situationer och att kunna hålla en hög servicegrad med en lugn och positiv inställning. Vi söker en person som har en hög servicekänsla och en förmåga att se lösningar ur kundernas perspektiv. Vi ser gärna att man har en bred kunskap om entreprenadmaskiner och dess funktioner. Du har god samarbetsvilja och drivs av att få kunder att känna en positiv känsla och ett förtroende för oss som bolag och våra produkter.

Om företaget
Företaget är grundat 1979. Idag är vi 20 anställda i bolaget men har en plan om en stark expansion.

Alsike Maskin AB ingår i en koncern där RA Motor AB är systerbolag till Alsike Maskin AB.

Vi tror på en stark utveckling och har därför byggt och flyttat in i en ny modern fullserviceanläggning för våra tjänster och produkter. Anläggningen är belägen i Knivsta och stod klar i september 2020. Hos oss på Alsike Maskin är det personlig service med stort engagemang som gäller.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Johan Jansson johan.jansson@alsikemaskin.se 070-587 01 98

Samtal undanbeds från rekryteringsbolag då vi sköter anställningsprocessen själva. Ansökningar sker löpande.
Mer info
Område Knivsta
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://alsikemaskinfritid.se/
Sista ansökningsdag 13 mars 2021 (13 dagar kvar)