Kundmottagare Entreprenad

Kundmottagare Entreprenad

Vi expanderar kraftigt och söker nu en självgående och engagerad kundmottagare. I denna tjänst kommer du tillsammans med de andra i teamet ansvara för bokning av service, reparation och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du kommer att ha daglig personlig kontakt med våra kunder över disk, via telefon och e-post. Du tar emot våra kunder, tar reda på deras behov och planerar tid i vår verkstad. Kommunikation med våra verkstadstekniker sker dagligen.

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du har arbetat eller arbetar som kundmottagare i liknande företag eller har/haft ett arbete med liknande typer av uppgifter inom entreprenad. Du har goda datakunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Datorvana i digitala boknings/lagerhanteringssystem är meriterande

Personliga egenskaper
Arbetet kräver en förmåga att kunna hantera en del stressiga situationer och att kunna hålla en hög servicegrad med en lugn och positiv inställning. Vi söker en person som har en hög servicekänsla och en förmåga att se lösningar ur kundernas perspektiv. Vi ser gärna att man har en bred kunskap om entreprenadmaskiner och dess funktioner. Du har god samarbetsvilja och drivs av att få kunder att känna en positiv känsla.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Johan Jansson johan.jansson@alsikemaskin.se 070-587 01 98

Ansökan
Skicka din ansökan via knappen "Ansök nu" alternativt maila direkt till johan.jansson@alsikemaskin.se.

Genomgång av ansökningar och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag.

Samtal undanbeds från rekryteringsbolag då vi sköter anställningsprocessen själva. Ansökningar sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Johan Jansson
Telefon 070-587 01 98
Område Knivsta
Yrkesroll Administration, Reception, Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://alsikemaskin.se/
Sista ansökningsdag 1 juli 2021 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alsike Maskin är en fullserviceanläggning inom entreprenad/fritidsbranschen. Vi saluför märken såsom Kubota, Kobelco, Kabe, Adria, Sunliving mm. Service, reparationer, samt försäljning av tillbehör och utrustning ingår även i verksamheten.

Företaget är grundat 1979. Idag är vi 21 anställda i bolaget men har en plan om en stark expansion.

Alsike Maskin AB ingår i en koncern där RA Motor AB är systerbolag till Alsike Maskin AB.

Vi tror på en stark utveckling och har därför byggt en ny modern fullserviceanläggning för våra tjänster och produkter. Anläggningen är belägen i Knivsta och vi har flyttat in sedan september 2020. Hos oss på Alsike Maskin är det personlig service med stort engagemang som gäller.