Händig husbil/husvagnsmedarbetare

Händig husbil/husvagnsmedarbetare

Alsike Maskin Entreprenadförsäljning AB representerar fritidsmärkena KABE, ADRIA, SUNLIVING och AFFINITY. Vi har en försäljningsyta och verkstad i nya lokaler belägna i Knivsta.

Vi expanderar kraftigt och söker nu en självgående och engagerad medarbetare till fritidssidan. I denna tjänst kommer du tillsammans med de andra i teamet serva/reparera husbilar/husvagnar samt montera tillbehör. Vi utför bland annat fukt/gasoltester samt utrustar nya objekt efter kundernas önskemål såsom markiser, cykelställ, AC-aggregat etc. Vi utför även reparationer inom el, vatten och snickerier. Vi har precis flyttat in i helt nya lokaler där vi har en helt ny försäljningsyta och fantastiska serviceverkstäder. Då efterfrågan varit otroligt positiv behöver vi ytterligare förstärka vår verksamhet på eftermarknaden.

Kompetenskrav
Det viktigaste för tjänsten är att man har vana av att vara en problemlösare, har förståelse för de vanligaste funktionerna i en husbil/husvagn och är van med att hantera olika typer av material. Man behöver ha grundläggande kunskaper inom snickeri, el, och VVS. Har du eller bor du i ett hus där du känner att du klarat av att lösa de flesta sakerna själv? Då är du förmodligen rätt person. Har du kanske jobbat som fastighetsskötare och bemästrat de flesta delarna i det yrket runt bostäder? Då är du förmodligen rätt för yrket. Eller är du rent av bara allmänt händig på det mesta?

Personliga egenskaper
Arbetet kräver en förmåga att kunna hantera en del stressiga situationer och att kunna hålla en hög servicegrad med en lugn och positiv inställning. Vi söker en person som har en hög servicekänsla och en förmåga att se lösningar ur kundernas perspektiv. Vi ser gärna att man har en bred kunskap om husbilar och dess funktioner. Du har god samarbetsvilja och drivs av att få kunder att känna en positiv känsla och ett förtroende för oss som bolag och våra produkter.

Ansökan
Skicka din ansökan via knappen "Ansök nu" alternativt maila direkt till johan.jansson@alsikemaskin.se.

Genomgång av ansökningar och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag.

Samtal undanbeds från rekryteringsbolag då vi sköter anställningsprocessen själva. Ansökningar sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Johan Jansson
Telefon 070-587 01 98
Område Knivsta
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://alsikemaskin.se/
Sista ansökningsdag 18 juni 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är grundat 1979. Idag är vi 22 anställda i bolaget men har en plan om en stark expansion.

Alsike Maskin AB ingår i en koncern där RA Motor AB är systerbolag till Alsike Maskin AB.

Vi tror på en stark utveckling och har därför byggt en ny modern fullserviceanläggning för våra tjänster och produkter. Anläggningen är belägen i Knivsta och är tagen i bruk. Hos oss på Alsike Maskin är det personlig service med stort engagemang som gäller.