Ekonom/fordonsadministratör till Alsike Maskin Entreprenadförsäljning AB

Ekonom/fordonsadministratör till Alsike Maskin Entreprenadförsäljning AB

Alsike Maskin säljer nya och begagnade entreprenadmaskiner, mopedbilar, FIAT-transportbilar, begagnade bilar, tillbehör m.m. Service och reparationer ingår även i verksamheten. Alsike Maskin ingår sedan år 2018 i samma koncern som RA Motor AB.

Vi söker nu en självgående och engagerad ekonom till våra lokaler i Knivsta. Huvudfokus för tjänsten är löpande bokföring av fordonsförsäljningar och hantering av leverantörsfakturor med tillhörande arbetsuppgifter. I rollen ingår fordonsadministration såsom lösen av bilar, lagerhantering m.m. Viss samordning kommer ske med ekonomiavdelningen på RA Motor.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår:
  • Löpande bokföring, främst av fordonsförsäljningar med tillhörande arbetsuppgifter
  • Bokföring och avstämning av fordonslager
  • Hantering av leverantörsfakturor
  • Fakturering och kundreskontrahantering
  • Avstämningar vid månads- och årsbokslut
Vi söker dig som har en ekonomexamen på högskolenivå eller liknande yrkesutbildning med något års erfarenhet från liknande uppgifter, alternativt gymnasieekonom med flera års arbetslivserfarenhet. Tjänsten kräver erfarenhet av Excel, samt goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, då kontakt med kunder och leverantörer sker dagligen. Idag sker bokföringen i Visma, men byte av affärssystem kommer ske under året. Erfarenhet av fordonsbranschen är en fördel, men inget krav.

Som person söker vi dig som är noggrann, självständig, samt brinner för att ge personlig service internt som externt. Då företagets ambition är att fortsätta växa och utvecklas är det viktigt att sökande ser positivt på förändringar och utveckling.

Företaget ingår i samma koncern som RA Motor AB. Vi är ett tiotal personer som arbetar på Knivstavägen 6 i Knivsta. Bolaget kommer i närtid att påbörja byggnation av en ny anläggning i området AR i Knivsta.

Genomgång av ansökningar och intervjuer sker löpande. Rekryteringsprocessen sker i egen regi.
Mer info
Område Knivsta
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj (45 dagar kvar)