Mekaniker

Mekaniker

Mekaniker Entrepenad till Alsike Maskin AB

Vi expanderar kraftigt och söker nu en självgående och engagerad entreprenadmekaniker. I denna tjänst kommer du tillsammans med de andra i teamet serva och reparera entreprenadmaskiner i vår egen verkstad och även ute på plats hos våra kunder.

Kompetenskrav

Vi ser gärna att du har arbetat eller arbetar som mekaniker i liknande företag eller har ett arbete med liknande typer av uppgifter. Du har goda kunskaper och erfarenhet av en stor del olika märken/produkter inom branschen och har lätt för att se lösningar på problem.

Personliga egenskaper

Arbetet kräver en förmåga att kunna hantera en del stressiga situationer och att kunna hålla en hög servicegrad med en lugn och positiv inställning. Vi söker en person som har en hög servicekänsla och en förmåga att se lösningar ur kundernas perspektiv. Vi ser gärna att man har en bred kunskap om entreprenadmaskiner och dess funktioner. Du har god samarbetsvilja och drivs av att få kunder att känna en positiv känsla och ett förtroende för oss som bolag och våra produkter.

Om företaget

Företaget är grundat 1979. Idag är vi 14 anställda i bolaget men har en plan om en stark expansion.

Alsike Maskin AB ingår i en koncern där RA Motor AB är systerbolag till Alsike Maskin AB.

Vi tror på en stark utveckling och planerar därför en nybyggnation av en ny modern fullserviceanläggning för våra tjänster och produkter. Anläggningen kommer vara belägen i Knivsta.

Hos oss på Alsike Maskin är det personlig service med stort engagemang som gäller.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Henrik Hanning på 018-18 26 80 eller henrik@ramotor.se Samtal undanbeds från rekryteringsbolag då vi sköter anställningsprocessen själva. Ansökningar sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Henrik Hanning
Telefon 018-18 26 80
Email Mejla Henrik Hanning
Område Knivsta
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (11 dagar kvar)