Kundmottagare Entrepenad till Alsike Maskin AB

Kundmottagare Entrepenad till Alsike Maskin AB

Alsike Maskin är en fullserviceanläggning inom entreprenad/bilbranschen. Vi saluför märken såsom Kubota, Fiat, Goes, Ligier, Stiga, Stihl, Canycom mm. Service, reparationer, samt försäljning av tillbehör och utrustning ingår även i verksamheten.

Vi expanderar kraftigt och söker nu en självgående och engagerad kundmottagare. I denna tjänst kommer du tillsammans med de andra i teamet ansvara för bokning av service, reparation och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du kommer att ha daglig personlig kontakt med våra kunder över disk, via telefon och e-post. Du tar emot våra kunder, tar reda på deras behov och planerar tid i vår verkstad. Kommunikation med våra verkstadstekniker sker dagligen.

Kompetenskrav

Vi ser gärna att du har arbetat eller arbetar som kundmottagare i liknande företag eller har ett arbete med liknande typer av uppgifter. Du har goda datakunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Datorvana i digitala boknings/lagerhanteringssystem är meriterande

Personliga egenskaper

Arbetet kräver en förmåga att kunna hantera en del stressiga situationer och att kunna hålla en hög servicegrad med en lugn och positiv inställning. Vi söker en person som har en hög servicekänsla och en förmåga att se lösningar ur kundernas perspektiv. Vi ser gärna att man har en bred kunskap om entreprenadmaskiner och dess funktioner. Du har god samarbetsvilja och drivs av att få kunder att känna en positiv känsla.

Om företaget

Företaget är grundat 1979. Idag är vi 14 anställda i bolaget men har en plan om en stark expansion.

Alsike Maskin AB ingår i en koncern där RA Motor AB är systerbolag till Alsike Maskin AB.

Vi tror på en stark utveckling och planerar därför en nybyggnation av en ny modern fullserviceanläggning för våra tjänster och produkter. Anläggningen kommer vara belägen i Knivsta.

Hos oss på Alsike Maskin är det personlig service med stort engagemang som gäller.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Henrik Hanning på 018-18 26 80 eller henrik@ramotor.se Samtal undanbedes från rekryteringsbolag då vi sköter anställningsprocessen själva. Ansökningar sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Henrik Hanning
Telefon 018-18 26 80
Email Mejla Henrik Hanning
Område Knivsta
Yrkesroll Fordon, Industri & Anläggning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 okt 2019 (32 dagar kvar)