Husbilssäljare

Husbilssäljare

Alsike Maskin är en fullserviceanläggning inom entreprenad, transport och husbilsbranschen. Vi saluför märken såsom Kubota, Kobelco, Fiat, Dodge, Kabe, Adria, Sunliving mm. Service, reparationer, samt försäljning av tillbehör och utrustning ingår även i verksamheten.

Vi expanderar kraftigt och söker nu en självgående och engagerad säljare till fritidssidan. I denna tjänst kommer du tillsammans med de andra i teamet sälja nya och begagnade fritidsobjekt. Vi har precis flyttat in i helt nya lokaler där vi har en helt ny försäljningsyta och fantastiska serviceverkstäder. Det senaste åren har vi haft en kraftig ökning i vår försäljning av fritidsobjekt. Vi har även utökat verksamheten med Kabe och Adria varefter vi vill utöka vårt team med ytterligare en säljare.

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du har arbetat eller arbetar som säljare i liknande företag eller har ett arbete med liknande typer av uppgifter. Du har goda kunskaper och erfarenhet av en stor del olika märken/produkter inom branschen och har lätt för att se lösningar på problem.

Personliga egenskaper
Arbetet kräver en förmåga att kunna hantera en del stressiga situationer och att kunna hålla en hög servicegrad med en lugn och positiv inställning. Vi söker en person som har en hög servicekänsla och en förmåga att se lösningar ur kundernas perspektiv. Vi ser gärna att man har en bred kunskap om fritidsobjekt och dess funktioner. Du har god samarbetsvilja och drivs av att få kunder att känna en positiv känsla och ett förtroende för oss som bolag och våra produkter.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Henrik Hanning, 0704-678482, henrik.hanning@alsikemaskin.se

Samtal undanbeds från rekryteringsbolag då vi sköter anställningsprocessen själva. Ansökningar sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Henrik Hanning
Telefon 0704-678482
Email Mejla Henrik Hanning
Område Knivsta
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är grundat 1979. Idag är vi 18 anställda i bolaget men har en plan om en stark expansion.

Alsike Maskin AB ingår i en koncern där RA Motor AB är systerbolag till Alsike Maskin AB.

Vi tror på en stark utveckling och har därför byggt en ny modern fullserviceanläggning för våra tjänster och produkter. Anläggningen är belägen i Knivsta och är nu klar att tas i bruk. Hos oss på Alsike Maskin är det personlig service med stort engagemang som gäller.