Adeccos kund i Knivsta söker en hyresadmin för 1 års vik!

Adeccos kund i Knivsta söker en hyresadmin för 1 års vik!

Kommunfastigheter i Knivsta AB är en av Adeccos kunder, som är i behov av en erfaren hyresadministratör till ett vikariat på 1 år med möjlighet till förlängning. De söker dig som har en relevant utbildning och/eller erfarenhet inom hyresadministration eller redovisning. Tidigare arbete med hyresadministration inom fastighetsbranchen eller likvärdigt är meriterande. Känns detta intressant? Då ska du läsa vidare!

Om kunden

Kommunfastigheter ingår i en koncern som ägs av Knivsta Kommun. Koncernen tillhandahåller lokaler, bostäder och exploateringsbar mark för nybyggnation. Koncernen har ca 50 anställda. Knivsta växer snabbast i Sverige och du kommer att jobba i ett växande bolag. Vi arbetar miljömedvetet och genom att bygga hus i passivhusstil och träkonstruktion minskar vi koldioxidavtrycket för nya fastigheter.

Arbetsuppgifterna

Du är processägare för lokal- och bostadsuthyrning, hyresaviseringar, kundfakturering mot hyresgäster, samt hantering av hyresskulder. Du är också systemansvarig för Vitec Hyra, den modul i fastighetssystemet som administrerar hyror. Du är anställd på ekonomiavdelningen och har ett nära samarbete med fastighetsavdelningen. Du har kunskap inom hyresjuridik eller är villig att skaffa dig den kunskapen.

Du är även behjälplig vid månadsbokslut och bokslut samt arbetstoppar på ekonomiavdelningen. Huvudsakliga ansvarsområden är:
  • Processägare för uthyrning av lokaler och bostäder
  • Ansvarig för kundfakturering och hyresavisering
  • Ansvarig för hantering av hyresskulder, förebyggande arbete, kontakt med kronofogdemyndighet och beredning av fall vid tvister
Du kommer ingå i en grupp av fem personer som arbetar med ekonomi, administration och verksamhetsutveckling.
Tjänsten utgör 80-100 % och är föräldravikariat under minst ett år med start 1 december 2022.

Om dig

Du har relevant utbildning eller erfarenhet inom hyresadministration eller redovisning. Tidigare arbete med hyresadministration i fastighetsbranschen eller likvärdig erfarenhet är meriterande. Du är noggrann, ordningsam, god kommunikationsförmåga, ska kunna arbeta i grupp samt självständigt. Du bör ha goda kunskaper i Excel, Word och IT Kunskaper i Vitec Hyra och Fenix är meriterande.
Eftersom du har kundkontakt är ett bra kundbemötande viktigt. Du har ett positivt synsätt och bidrar tillsammans med andra inom bolaget till en god stämning på arbetsplatsen. Det är även viktigt att du har skinn på näsan!

Din ansökan
Detta är en direktrekrytering till Kommunfastigheter i Knivsta AB, där vi på Adecco samarbetar med kunden för att kunna hitta rätt profil!

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amila Dresevic på amila.dresevic@adecco.se eller 073 -684 78 61.

Rekryteringsarbetet sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan!

Sökord

Hyresadministratör, administratör, fastighetsbranschen, Knivsta, Uppsala, Adecco
Mer info
Område Knivsta
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 okt 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.