Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Operatör inom grafisk efterbearbetning sökes till digitaltrycksavdelningen!

Ansök nu
Vill du vara en del av ett prestigelöst familjeföretag i Klippan? Har du ett intresse för grafisk produktion? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Information om uppdraget:

Ljungbergs Tryckeri i Klippan AB är en del av en grafisk koncern och är ett familjeföretag med cirka 70 medarbetare. Med en omsättning på över 100 miljoner kronor fokuserar vi på offset- och digitaltryck och distribuerar trycksaker i hela Norden genom ett stort nätverk av samarbetspartners. Vi har en bred kundkrets som inkluderar allt från lokala företag till globala koncerner.

Just nu söker vi en medarbetare till vår digitala avdelning i Klippan. Huvudansvaret för tjänsten är att arbeta med efterbearbetning av digitaltryck på papper. Du kommer att arbeta som en del av vårt produktionsteam och din förmåga att samarbeta med andra medarbetare är därför viktig. Du är en del av produktionsteamet och kommer att arbeta med produktion av trycksaker i huvudsak på papper.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställd som ambulerande konsult via oss.

Detta söker vi:

Vi söker en person med ett strukturerat arbetssätt och en driven inställning. Du ska ha ett stort intresse för grafisk produktion och ha god datorvana. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av grafisk efterbearbetning (bokbinderi) eller digitaltryck.

Arbetet innebär teamwork vilket innebär att du måste tycka om att jobba med andra människor och ha lätt för att samarbeta.

Du har god datorvana och flytande svenska i både tal och skrift.

Tjänsten ska tillsättas omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser framemot att höra från dig!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare