Hoppa till innehåll
Brinner du för teknik, vill ha ett varierat jobb samt vara med på en spännande tillväxtresa? Nu finns chansen, Meccom Klippan söker svarvare/fräsare till företagets maskinbearbetningsavdelning. Avdelningen levererar svarvade och frästa produkter i små serier, enstyckstillverkning samt reparationssvarvning. Vi har en modern maskinpark innefattande bland annat 4st CNC-Svarvar, 1st CNC/CAM-Fräs, 1st CNC Flerop Svarv/fräs samt ett flertal manuella maskiner.

Vi söker nu

Svarvare/fräsare
med placering i Klippan

Vi behöver utöka vår Maskinbearbetningsavdelning med svarvare/fräsare och söker dig som har minst 1-2 års erfarenhet från motsvarande tjänst.

I Maskinbearbetningen på Meccom Klippan får du en tjänst som lämnar stort utrymme för eget ansvar och med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Bolaget driver sina projekt på ett strukturerat sätt, där vi alltid sätter kunder i centrum. Att göra det lilla extra för att få en nöjd kund är en självklarhet för oss.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Vi söker en person som trivs att jobba med väldigt varierade produkter och förstår vikten av att lämna ifrån sig produkter som motsvarar kundens förväntningar kring kvalitet, pris och leveranstid.

Du jobbar utifrån tilldelade arbetsorders och kan själv planera hur du tar dig an uppgiften.

Produktfloran är mycket varierande: materialet kan vara allt från rostfritt till olika plaster och seriestorleken kan variera från en upp till ett tiotal. Reparationssvarvning förekommer också.

Huvuduppgifter

Svarvning & Fräsning

Nytillverkning av varierande komponenter

Reparationssvarvning

Kompetenskrav

Du bör ha ett genuint intresse för yrkesområdet och ett gott praktiskt handlag då arbetet ställer krav på skicklighet, förståelse och problemlösning. Det är viktigt att du ser möjligheter i stället för problem, är noggrann och trivs i samarbete med andra.

Erfaren maskinbearbetare, både gällande svarvning och fräsning

Goda kunskaper inom ritningsläsning

God problemlösningsförmåga

Erfarenhet från CNC-system/Teach-in-system (helst Heidenhain) är meriterande

Grundläggande datakunskaper

Talar svenska

B-körkort är ett krav

Placeringsort: Klippan

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Produktionschef, Mats Agrell, 0734-439876.

Tänk på att denna rekrytering sker med löpande urval så vänta inte med att skicka din ansökan!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Mats Agrell
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juli 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Meccom Klippan är en del av Meccom Group och har idag ca 80 anställda och omsätter ca 130Msek.

Företaget levererar helhetslösningar och kontraktstillverkningar av högkvalitativa svetsade och bearbetade produkter, framför allt i rostfritt/svart material till kunder inom industrisegment med hög kravnivå. Vi håller till i ändamålsenliga lokaler där vi jobbar med ny och modern tillverkningsteknik.

Inom området industriservice håller konstant ca 40 industritekniker i gång södra Sveriges industrier.

Vår tryckluftsavdelning levererar högkvalitativa kompressorer och system.


Genom att förstå våra kunders behov och förväntningar, bygger vi partnerskap som leder till gemensamt förbättringsarbete, vilket i sin tur leder till ökad konkurrenskraft och långsiktiga relationer

Meccom Klippan är en stimulerande och utmanande entreprenörsdriven arbetsplats som inbjuder våra medarbetare till engagemang och utveckling i en positiv miljö.

www.meccom.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare