Hoppa till innehåll
Ansök nu

Svarvare till Klippan

Är du svarvaren som vill jobba på ett riktigt bra bolag i tillväxt?

Arbetsuppgifter
Meccom Industripartner fortsätter växa och söker nu ytterligare en erfaren svarvare. Meccom jobbar främst med enstyckstillverkning och små serier vilket gör att arbetsuppgifterna är mycket varierande och består av både nytillverkning och reparationsarbete. Du kommer bidra med din breda erfarenhet gällande mekaniska konstruktionslösningar kring svarvning. För att klara arbetet på bästa sätt behöver du kunna hantera både CNC- och manuell svarv och vara van vid att läsa ritningar. Meriterande med kunskap inom fräsning och Heidenhain styrsystem. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. 

Vad tycker Dennis Hansen, Team Leader maskinbearbetning, om teamet och arbetet?

"Jag har tidigare arbetat som maskinarbetare och reparatör och sökte mig till Meccom 2013 då jag kände att det var dags för nya utmaningar. Vi har bra stämning i teamet och jag trivs väldigt bra med utmaningarna och det omväxlande arbetet. Det finns inga typiska dagar. Ibland kör man reservdelar, andra dagar renoverar man ett haveri."

Vad har Mats Agrell, produktionschef, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag valde att börja jobba på Meccom för att få jobba med tekniknära kunder och medarbetare i ett entreprenöriellt och visionärt företag. Vår vision är att bli södra Sveriges ledande produktions- och industriserviceföretag!

Vi sitter i fina lokaler med bra utrustning och återinvesterar i utveckling av infrastruktur och digitalisering. Som anställd hos oss erbjuds man personlig utveckling, har tydliga prioriteringar och god kommunikation. I teamet har vi bra stämning och högt i tak.

För att trivas i rollen som svarvare hos oss behöver man vara lösningsorienterad, klurig, självgående, mångkunnig och positiv."

Din profil

  • Gedigen erfarenhet från verkstadsindustrin i liknande roller
  • Stor vana av svarvning i olika material
  • Erfarenhet från arbete utifrån ritningsunderlag 
  • Trygg med att ta hand om tekniska utmaningar som behöver lösas
  • Gillar att arbeta både självständigt och i team
  • Har ett engagerande och lösningsorienterat förhållningssätt
  • Strukturerad, positiv och flexibel med en vilja att utvecklas i rollen
  • Goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Tina Kervall, 0720-762334, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Meccom Industripartner AB
Meccom Industripartner AB erbjuder hållbara helhetslösningar när det gäller: industrirör, industriservice samt rostfri tillverkning. Vår systemsyn på teknik, ekonomi och miljö i kombination med långsiktiga kundrelationer gör oss till en kostnadseffektiv partner för dig med höga krav på kvalitet och säkerhet. Vi har varit verksamma i 34 år och är i dagsläget 86 anställda.

Meccom Industripartner logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 dec. 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.
https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Falun
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Osby
Industri & Anläggning
Företagslogga
Hässleholm
Industri & Anläggning
Företagslogga