Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Truckförare sökes till Klippan med start omgående

Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Vi söker nu flera duktiga truckförare till vår kund i Klippan. Du kommer arbeta på ett logistiklager hos vår kund som är världsledande inom kontraktslogistik. Dina arbetsuppgifter kommer till huvudsak bestå av truckkörning, där en hel del utförs med skjutstativtruck, men även andra vanliga lagerförekommande arbetsuppgifter kan ingå. Det är därmed viktigt att du är flexibel i ditt arbetssätt, och kan tänka dig att skifta arbetsuppgifter utifrån det dagliga behovet. Arbetstiderna kan variera, både dagtid samt skift kan förekomma.

Utbildning

Vi ser gärna att du som söker har gymnasieutbildning.
Viktigt är att du som söker har körkort B, tillgång till bil samt truckkort A1-A4, B1-B4

Erfarenhet

Tidigare erfarenhet från truckkörning samt lagerarbete är ett krav. Det är mycket meriterande om du kört skjutstativtruck tidigare. Framhäv gärna vilka truckar du har erfarenhet av i din ansökan!

Personliga kvalifikationer

I denna tjänsten behöver du vara flexibel som person. Du ser inga hinder i att skifta arbetsuppgifter när/om det behövs, samt att variera dina arbetstider efter olika behov. Vi tittar mycket på dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Du som söker bör vara ambitiös, driven av att ständigt lära dig och utvecklas samt ansvarstagande. Efter din introduktion och upplärning är arbetet mycket självständigt och det är därför viktigt att du tar stort eget ansvar för ditt arbete. Du behöver också vara noggrann och kvalitetsmedveten, säkerheten på arbetsplatsen är A och O.

Ansökan

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Startdatum

Omgående
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare