Hoppa till innehåll
Projektledare inom vattenrening
med placering i Klippan

För en renare framtid!

Vill du göra skillnad på riktigt? Då får du nu chansen att vara med och leverera hållbar utrustning som storskaligt renar vatten och skapar recirkulation! Behovet av vattenreningsutrustning ökar för varje dag, där INWATECH förväntas plocka marknadsandelar och växa kraftigt under kommande år! Bolaget gav år 2022 upphov till att ca 1 150 000 m3 förorenat vatten renades.

Som projektledare på INWATECH får du en tjänst som lämnar stort utrymme för eget ansvar och med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Bolaget driver sina projekt på ett strukturerat sätt, där vi alltid sätter kunder i centrum. Att göra det lilla extra för att få en nöjd kund är en självklarhet för oss.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Som projektledare ansvarar du gentemot företagsledning för det totala utförandet av ett projekts alla delar, där du säkerställer utförande och prestanda enligt kontrakt, samt att projektet utförs med bästa möjliga ekonomiska resultat. Vid genomförande av projekten följer du med känsla bolagets projektmodell. Till din hjälp har du såväl egna resurser som externa i form av konsulter, underentreprenörer och leverantörer. Som projektledare har du kontinuerligt i gång ett antal projekt samtidigt.

Huvuduppgifter

 • Kundkontakt efter kontrakt/beställning
 • Inköp av ingående komponenter/produkter samt externa resurser
 • Deltagande i bygg-, samordnings- & projekteringsmöten med kund
 • Övergripande styrning och samordning av projektet
 • Tekniskt och ekonomiskt ansvar för projektets genomförande
 • Kalkylering, offerering och förhandling avseende kontrakt
 • Regelbunden avstämning av projektutfall mot kalkyl
 • Avrapportering till företagsledning
 • Tillse övertagande och handover till kund


Vad har Oskar Pålsson, operativ chef att säga om INWATECH?

"INWATECH är ett företag som erbjuder varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik. Det är en bra arbetsmiljö med trevliga medarbetare, där man har möjlighet att påverka både i stora och små beslut.

Som ledare försöker jag motivera och skapa engagemang till teamet för att få medarbetare att gemensamt arbeta i samma riktning. Ge medarbetare möjlighet att växa under förtroende och eget ansvar för att nå kortsiktiga och långsiktiga mål.

Här får du arbeta på ett bolag som gör en direkt påverkan på miljön och ger förutsättningarna till att skapa en hållbar framtid. Samt att det är ett bolag i en större koncern som satsar på bolaget."

Läs mer om vad Oskar har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/inwatech

Kompetenskrav
Vi tror att du har en teknisk bakgrund och arbetat några år inom verkstads- eller byggnadsindustrin med motsvarande arbetsuppgifter. Att genomföra dina projekt med mycket energi och hög noggrannhet är självklart för dig.

 • Erfarenhet av projektledning
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Goda kunskaper i konstruktions-/ ritningsläsning
 • Grundläggande datakunskaper
 • God samarbetsförmåga

Placeringsort: Klippan

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta operativ chef, Oskar Pålsson, 0708632986.

Urval sker löpande. Ansök genom ansökningsknappen snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!Om företaget
Bolaget grundades 1996, då som Chemical Equipment Scandinavia AB, och är idag ett helägt dotterbolag till Meccom Group. INWATECH AB drar nytta av Meccom Groups storlek och möjligheter att rationellt tillverka INWATECHs utrustning. Bolaget har under de senaste åren utvecklats från att ha varit en utrustningsleverantör mot att idag även vara en leverantör av kompletta reningslösningar för allehanda förorenade vatten. Vi erbjuder hållbara helhetslösningar när det gäller kemiska utrustningar och framför allt industriell vattenrening. Vår systemsyn på teknik, ekonomi och miljö i kombination med långsiktiga kundrelationer gör oss till en kostnadseffektiv partner för kunder med höga krav på kvalitet och säkerhet. Vår vision är att vara kundens självklara val vid byggnation av kompletta vattenreningsanläggningar.

Läs mer på www.inwatech.se.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 maj 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare