Verkstadsadministratör till Östra Ljungby

Verkstadsadministratör till Östra Ljungby

Vi söker Verkstadsadministratör till Östra Ljungby

Vi behöver förstärkning till Östra Ljungby. Börjessons Lastbilar är en fullserviceanläggning med försäljning av nya/begagnade lastbilar och släp samt reservdelar, service och tvätt. Börjessons Lastbilar jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera nya kollegor till vårt team. Som Verkstadsadministratör hos oss arbetar du med stort fokus på kund och service, och i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten omfattar administrativa uppgifter såsom löpande fakturering, arbetsorderhantering, garantihandläggning samt skadehantering gentemot Cabas och underhåll av tidredovisningssystem. I arbetet ingår även att vid behov stötta reservdelsteknikerna. Arbetet omfattar även kundkommunikation.

Personliga egenskaper

Kundservice som ger bästa kundtillfredsställelse är ett krav hos oss. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har hög servicekänsla, stort kundfokus med förmåga att förstå kundens behov. Du är redan i dag van vid att utföra fakturering. Dessutom kan du samarbeta med dina kollegor för att uppnå högsta service till kunder och trivsel med dina kollegor. Tillsammans når vi nöjda kunder. Du behärskar det svenska språket både i tal och skrift.

Din bakgrund
För att kunna utföra arbetet förväntar vi oss att du har avslutad tre-årig fordonsteknisk gymnasieutbildning, 5 års teknisk och 2 års administrativ erfarenhet. Körkort B är ett krav. Allmän datakunskap och gärna van vid Automaster, WIO och Palette. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor, ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO 9001 / 14001 och Swedac certifierade. Vi erbjuder också lastbilskörkort för dig som inte har.

Ansökan

Om du vill bli del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling är du välkommen att ansöka via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com. Sista ansökningsdag är 28 februari. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Vid frågor om tjänsten kontakta Servicechef Mikael Sjöholm, Mikael.Sjoholm@borjessonsbil.se. Läs gärna mer på www.borjessonslastbilar.se.
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.