Reservdelstekniker till Östra Ljungby

Reservdelstekniker till Östra Ljungby

Vi söker Reservdelstekniker till Östra Ljungby

Vi behöver förstärkning till Östra Ljungby. Börjessons Lastbilar är en fullserviceanläggning med försäljning av nya/begagnade lastbilar och släp samt reservdelar, service och tvätt. Börjessons Lastbilar jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera nya kollegor till vårt team.

Dina arbetsuppgifter

Reservdelstekniker servar våra tekniker på verkstaden med att ta fram, förplanera och beställa reservdelar och tillbehör. Ansvarar för lagerhållning, minimering av inkurans och inventering vid behov, samt försäljning till externa kunder och verkstäder. Arbetet innebär kundmottagning och servicerådgivande arbetsuppgifter, samt planering av den dagliga driften i verksamheten. I ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med service och kommunikation med kunder och kollegor.

Din bakgrund

Du samarbetar med verkmästaren samt teknikerna/mekanikerna vilket förutsätter att du har produktkännedom om bildelar till tunga fordon. Du har fordonsteknisk utbildning och har arbetat med servicearbete gentemot tung mekanik. Du är van att arbeta med telefon och dator som redskap, gärna med erfarenhet av Automaster.

Personliga egenskaper

Du har en god känsla för service och hög social kompetens. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du är van vid administrativt arbete och har ett gott ordningssinne. Minst B-körkort är ett krav. Du behärskar det svenska språket både i tal och skrift och gärna även engelska.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor, ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO 9001 / 14001 och Swedac certifierade. Vi erbjuder också lastbilskörkort för dig som inte har.

Ansökan

Om du vill bli del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling är du välkommen att ansöka. Ansök via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com/. Sista ansökningsdag är den 28 februari. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Vid frågor om tjänsten kontakta Servicechef Mikael Sjöholm, mikael.sjoholm@borjessonsbil.se. Läs gärna mer på www.borjessonslastbilar.se.
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.