Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Personbilstekniker inriktning bilglasarbeten och hjulinställningar

Publiceringsdatum
10 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en Personbilstekniker med inriktning bilglasarbeten och hjulinställningar

Börjessons Bil AB i Klippan har full auktorisation för att ta hand om bilar för Volkswagen, Skoda, SEAT, CUPRA samt VW Transportbilar. Vi söker ständigt nya utmaningar och siktar högt. Vilket gör att vi på Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi är en av de minsta auktoriserade servicepartners inom Volkswagengruppen i Sverige. Vi är även en av de första godkända servicepartners för batterireparationer i elfordon. Något vi känner oss mycket stolta över! Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny kollega till vårt lilla, familjära och starka team.

Tjänstebeskrivning

Dina arbetsuppgifter:
  • Genomföra bilsglasarbeten och stenskottsreparationer samt hjulinställningar och kalibreringar av förarhjälpsystem kopplat till detta för märkena Volkswagen/Skoda/SEAT/CUPRA personbilar samt Volkswagen Transportbilar.
  • Hantera arbetsorder och nödvändig dokumentation enligt standards och rutiner.
  • Utveckling av bolagets kvalitets och miljöarbete.
  • Förekommande reparationsarbeten som identifierats vid verkstadsbesöket.
I rollen hanterar teknikern våra kunders egendom på ett varsamt och betryggande sätt. Som tekniker hos oss förekommer kundkontakt varför det är viktigt att du uppträder positivt och förtroendefullt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning, dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst inom Volkswagen koncernen är meriterande. Tidigare erfarenhet av våra system är ett plus. Har du dessutom teknisk specialisterfarenhet av bilglasarbeten eller hjulinställningar och kalibreringar är det av stort värde.

Du har känsla för service. Du söker lätt den information som behövs och har lätt för att ta till dig skriftliga instruktioner. Utöver detta har du även en god datorvana. B-körkort är ett krav. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Personlig egenskaper

Din personlighet och din inställning är det vi lägger störst vikt vid. Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov i fokus.

Som person är du väldigt strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, kan emellanåt jobba i ett högt tempo och är bekväm med att arbeta under viss tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du är en bra lagspelare.

Vi erbjuder dig det senaste inom biltekniken och det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas tillsammans med oss för att möta den nya tekniken.

Ansökan

Om du vill bli en del av vårt team och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling är du välkommen att ansöka. Ansök via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com

Vid frågor angående tjänsten kontakta rekryterande chef Michael Ohlqvist, mail: michael.ohlqvist@borjessonsbil.se.

Sista ansökningsdatum är 2023-12-31. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!
Börjessons logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 dec. 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.

Fler jobb från samma arbetsgivare