Nybilsutrustare till Östra Ljungby

Nybilsutrustare till Östra Ljungby

Börjessons lastbilar i Östra Ljungby är en fullserviceanläggning med försäljning av nya/begagnade lastbilar och släp samt reservdelar, service och tvätt. Vi behöver redan nu förstärkning och söker en nybilsutrustare.

Arbetsuppgifterna

Arbetet omfattar utrustning av nya kundbilar och kan innebära allt ifrån styling till nyttosaker och det kan även förekomma specialanpassade lösningar utifrån kundens önskemål. Arbetet kan även innebära övriga verkstadsarbeten såsom felsökning, underhåll- och servicearbeten.

Din bakgrund

Börjessons Lastbilar söker dig som är intresserad av lastbilar. Kanske har du lärt dig mer om lastbilar när du har meckat med bilarna. Om du saknar formell fordonsteknisk utbildning är det inget hinder för Börjessons Lastbilar. Bara du vill och kan lära dig mer om lastbilarna.

Börjessons Lastbilar är även intresserad av dig som har fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet inom lastbilar, elektronik eller liknande. Har du viss datorvana så är det bra. Produkterna är tekniskt avancerade med ett ökande innehåll av styrenheter och liknande komponenter.

Personliga egenskaper

Du måste kunna arbeta både självständigt och i grupp. Personliga egenskaper som noggrannhet, engagemang och ansvarskänsla är grundläggande för vår verksamhet kopplat till en serviceinriktad inställning.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor, ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO 9001 / 14 001 och Swedac certifierade. Vi erbjuder också lastbilskörkort för dig som inte har. Om du vill du bli del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling så ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan

Vid frågor om tjänsten kontakta Servicechef Michael Sjöholm, Mikael.Sjoholm@borjessonsbil.se.

Välkommen med din ansökan via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com

Sista ansökningsdag är den 28 februari. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare. Läs gärna mer på www.borjessonslastbilar.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.