Jobba som truckförare hos vår kund i Klippan!

Jobba som truckförare hos vår kund i Klippan!

Är du intresserad av att jobba inom lager? Är du pålitlig, engagerad och har ett driv att lära dig nya saker? Då är det här jobbet för dig. Just nu söker vi truckförare till vår kund i Klippan.
Om tjänsten
Som truckförare hos vår kund är du en viktig kugge i den dagliga verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av truckkörning, orderplock, inleveranser/utleveranser, infackning, packning, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager och terminal.

Just nu letar vi truckförare till vår kund som finns i Klippan, men det kan även bli aktuellt att jobba hos någon av våra andra kunder. Som bemanningsanställd har du din anställning hos oss på Tranpenad, men jobbar ute hos våra kunder. Du kommer framför allt att jobba med plocktruck, motvikstruck och skjutstativtruck.

Behovet kommer i första hand att vara över sommaren, men för rätt personer finns goda möjligheter till fortsatt arbete därefter. Du måste vara tillgänglig att kunna jobba hela sommaren.

Om dig som söker
Om du har jobbat som truckförare på lager eller terminal tidigare är det meriterande. De personliga egenskaperna är viktiga, och vi söker dig som är pålitlig, arbetsvillig, kvalitetsmedveten och flexibel. Vidare jobbar du strukturerat, med noggrannhet och engagemang. Du klarar av ett fysiskt arbete.

Både dagtid och skiftarbete förekommer, och tjänsten ställer ett visst krav på flexibilitet med arbetstiderna.

Vi kan komma att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Krav
  • Truckkort A+B
  • Körkort B
  • Inte rädd för fysiskt arbete
  • Tillgänglig för jobb hela sommaren
Övriga villkor

Arbetstider: Dagtid och skiftarbete
Omfattning
: Heltid
Lön:
Enligt gällande kollektivavtal

Start: Enligt överenskommelse. Detta är ett uppdrag i första hand över sommaren, men för rätt person finns det goda möjligheter för fortsatt arbete därefter

Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness och Actic!Om Tranpenad


Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa behöver du genomföra så snart som möjligt efter att du fått testlänken skickad till dig från testleverantören Alva Labs.
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi arbetat för att få företag och människor att växa. Vi började i liten skala och har växt till den position där vi befinner oss i idag - med omkring 2 000 konsulter i flera städer.

Genom att hitta kompetenta konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar, blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om. Bli en Tranpenadare du också!