Reparatör till bergtäkt

Reparatör till bergtäkt

Swerock är en av landets största leverantörer av grus- och bergkrossprodukter med över 200 täkter.

Vi söker nu en jordnära och engagerad reparatör till vår verkstadsverksamhet.

Om tjänsten

Rollen som reparatör innebär att du utför felsökningar, reparationer samt service och underhåll på de entreprenadmaskiner, krossar, transportband och övrig produktionsutrustning som finns i våra täkter.
Tillsammans med dina kollegor planerar ni kommande reparationer och underhåll för att optimera produktionen.

Tjänsten utgår från Bjärsgård i Klippan och kommer i stor utsträckning att innebära arbete ute i fält i våra täkter i Skåne och Halland.

Vi söker dig som är positiv, driven, engagerad och trivs med frihet under ansvar. Som person har du lätt för att samarbeta i en mindre grupp samtidigt som du är självständig och van att ta egna initiativ.

Kravprofil

Vi vill att du har en verkstadsutbildning samt gedigen kunskap och erfarenhet av svetsning och underhåll av tyngre maskiner.

Vi ser gärna att du förarbevis för hjullastare. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Mer info
Kontaktperson Anders Lindqvist
Telefon 0725 17 49 83
Område Klippan
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.