Krossmaskinist

Krossmaskinist

Swerock är en av Sveriges största leverantörer av grus- och bergkrossprodukter med drygt 200 täkter.

Vi behöver förstärka vårt team med en engagerad krossmaskinist till vår bergtäkt i Bjärsgård!

Om tjänsten

Tjänsten som krossmaskinist/maskinförare innebär huvudsakligen att du ansvarar för vår krossanläggning samt att utföra lättare reparations- och underhållsarbete, även en del utlastning förekommer.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, har lätt för att samarbeta och är självständig. Du ser lösningar istället för problem och är positiv.

Kravprofil

Vi vill att du har förarbevis för hjullastare och grävmaskin, och ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Är du svets- och reparationskunnig är detta meriterande. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peter Bengtsson, platschef , 0733 84 88 87,
Mer info
Kontaktperson Peter Bengtsson, platschef
Telefon 0733 84 88 87
Område Klippan
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 okt (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.