Studentconsulting söker utlastare för sommarjobb till vår kund i Klippan!

Studentconsulting söker utlastare för sommarjobb till vår kund i Klippan!

Har du erfarenhet av att köra truck och är redo att ta sig an ett arbete inom området? Är du flexibel och initiativtagande? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

I rollen som utlastare kommer du ta emot chaufförer och bemöta dem genom att leverera och ta emot deras gods. Tjänsten innefattar en hel del truckkörning och kräver därför att du har erfarenhet inom området. Tjänsten kräver att du fullföljer dina uppgifter från början till slut och förmågan att strukturera och ta ansvar för ditt arbete.

Kunden är belägen i Klippan och arbetar inom tryckeribranschen och ställer höga krav på noggrannhet och god kommunikation.

Arbetsuppgifterna kommer vara att förse tryckpressarna med papper och allmän lagerhållning av papper.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd medarbetare till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som kan planera ditt arbete väl och alltid utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant vis. Du har truckkort och erfarenhet av att köra truck på arbetet. Du har de vanligaste truckkorten och har kört motviktstruck tidigare. Som person är du ödmjuk och ser stort värde i att göra ett gott arbete. Du är nyfiken och vill ständigt bli bättre på det du gör.

Du har inga anmärkningar i ditt belastningsregister samt har 2 referenser att ladda upp på din profil hos oss för en kommande referenstagning.

Du har flytande svenska i tal och skrift.

Är du rätt kandidat för rollen? Ansök redan idag! Vi kommer tillsätta så fort vi finner rätt kandidat.
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com