Projektledare sökes på heltid till vår kund i Klippan!

Projektledare sökes på heltid till vår kund i Klippan!

Är du en god samordnare med erfarenhet av projektledning? Vill du arbeta som projektledare på ett unikt familjeföretag i Klippan? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Som person motiveras du av att jobba tillsammans med ditt team mot ett gemensamt mål. Genom att leda och arbeta tillsammans med människor är målsättningen att utveckla både dig själv och företaget i sin helhet.

Du kommer vara ansvarig för:
  • Leda sub-projekt, mindre förbättringsprocesser eller vara en del av flödet i mer omfattande projekt som leds av en projekt manager.
  • Planera och organisera uppgifter - leda uppgifter, tid och kostnadsbild.
  • Leda och koordinera människor på olika enheter och avdelningar.
  • Leda kommunikationen mellan intressenter som är kopplat till projekten.
  • Identifiera, mildra och hantera risker.
StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer arbeta som uthyrd medarbetare till vår kund.

Detta söker vi:

Som projektledare kommer du att arbeta projektspecifikt och verka som samordnare genom att delegera uppgifter till ditt team. Du är resultatinriktad och har vana av att tänka kostnadseffektivt. Du är en problemlösare som kan se lösningar snarare än problem och agerar efter vad situationen kräver. Vidare är du ansvarstagande och ser hela tiden till att leverera god kvalitet i ditt arbete.

Tjänsten är på heltid och vanliga kontorstider tillämpas. Vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten. Du blir anställd av oss på StudentConsulting med goda möjligheter att senare erbjudas anställning direkt hos vår kund.

Låter detta som en passande tjänst för dig? Sök den i så fall redan idag!
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com