Produktionsmedarbetare sökes till Ljungbergs Tryckeri/Klippans bokbinderi!

Produktionsmedarbetare sökes till Ljungbergs Tryckeri/Klippans bokbinderi!

Är du arbetsvillig och intresserad av att förstärka ett av Skånes största tryckeri och bokbinderi? Då har vi ett spännande jobb för dig!

Information om uppdraget:

Ljungbergs Tryckeri i Klippan AB är en del utav en grafisk koncern, där Norra Skåne Offset AB, Klippans Bokbinderi AB och RST Klippan AB också ingår. Bolaget samarbetar över gränserna och vill tillsammans bidra till koncernens bästa. Ljungbergs tryckeri är ett familjeägt företag som har mer än 110 år i branschen och har idag en stor maskinpark för att producera trycksaker både när det gäller offsettryck, digitaltryck och efterbehandling.

Arbetsuppgifterna på tryckeriet/bokbinderiet är av varierande karaktär och kan beroende på tidigare kunskap och erfarenhet bland annat innebära:
  • Allahanda efterbearbetningsarbete, såsom falsning, klamring limbindning.
  • Hjälpa till vid tryckpressarna som ett biträde, hantera tryckplåtar etc.
  • Hjälpa till med försörjning av papper till tryckpressarna (truckkörning)
  • Biträde till allehanda bokbinderi maskiner
  • Fastighetsunderhåll
  • Hjälp med expedition och frakter av trycksaker(här önskar vi goda kunskaper i Excel)
Arbetstiderna är förlagda på dagtid vardagar klockan 07.15-16.00
Vid skiftarbete: 06.00-14.30, 14.30 -23.00

Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting och vara uthyrd medarbetare till vår kund Ljungbergs tryckeri. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting och vara uthyrd medarbetare till vår kund Ljungbergs tryckeri. StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och vår rekryterare Amanda Strand är kontaktperson vid frågor rörande tjänsten.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är arbetsvillig och värdesätter tillit och lojalitet. Att vara uppmärksam och visa intresse för din arbetsuppgift är en självklarhet för dig. Att komma i tid, vara ärlig och driven i ditt arbete är grundvärderingar du besitter.

Som person är du öppen och alltid villig att lära dig. Du är nyfiken och engagerad och ser långsiktigt på arbete och relationer.
Tidigare erfarenhet av maskiner är meriterande men inget krav.
För att kunna axla rollen som produktionsmedarbetare på Ljungbergs tryckeri krävs det att du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

I StudentConsulting rekryteringsprocesser sker alltid referenstagning och utdrag ur belastningsregister.
Är du omgående redo att ta dig an utmaningen? Ansök redan idag!
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 juli 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com