Ljungbergs Tryckeri söker kundansvarig på heltid!

Ljungbergs Tryckeri söker kundansvarig på heltid!

Är du en social kameleont som brinner för kundkontakt? Tror du att rollen som kundansvarig i Klippan kan vara rätt för dig? Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget:

Ljungbergs Tryckeri i Klippan AB är ett familjeföretag och ingår i en grafisk koncern med 90 engagerade medarbetare. Med fokus på offset- och digitaltryck, omsätts drygt 95 miljoner kronor och genom ett stort nätverk av samarbetspartners inom grafisk produktion, distribuerar vi trycksaker till hela Norden. Våra kunder är allt från lokala företag till börsnoterade globala koncerner.

Just nu söker vi en kundengagerad kundansvarig. Som kundansvarig ansvarar du för både nya och existerande avtal men även inom dessa avtal, driva utvecklingen av nya affärer och ta samarbeten till ytterligare nivåer. Du tar emot förfrågningar, kalkylerar, skickar offerter och följer upp. Eftersom du själv gör ordrar innebär det också en viss projektledning både gällande det interna och externa arbetet.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer inledningsvis arbeta som uthyrd medarbetare till vår kund med goda chanser till framtida övertag.

Detta söker vi:

Vi söker en person som inte är rädd för att prata med kunder och strukturerad vid kalkylering/orderskrivning. Du kan lyssna in kundernas behov, ge förslag till lösningar och förbättringar. Du är inte rädd för att ta prisdiskussioner och kan resonera utifrån både kundens och företagets bästa.

Du behöver ha god kommunikativ förmåga i text/tal, goda kunskaper i Microsoft Office (särskilt Excel), god datorvana och lätt för att lära nya affärs-, CRM- och IT-system. Vi ser gärna att du följer utvecklingen och är uppdaterad på de förändringar som sker i den grafiska branschen.

Det är ett krav att du har tidigare vana från den grafiska branschen, gärna grafisk produktion, och har exempelvis kalkylerat och skrivit in tryckordrar.

Tjänsten är en heltid och kommer inledningsvis vara som uthyrd medarbetare via oss på StudentConsulting.

Tjänstens placering är i Klippan.

Känner du att ovanstående stämmer in på dig, vill vi att du snarast skickar din ansökan! Tjänsten tillsätts löpande.
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com