Kundansvarig sökes på heltid till vår kund i Klippan!

Kundansvarig sökes på heltid till vår kund i Klippan!

Drivs du av att hjälpa människor? Har du lätt för att samarbeta men även för att arbeta självständigt mot uppsatta mål? Då är det här ett spännande uppdrag för dig!

Information om uppdraget:

På StudentConsulting söker vi nu en kundansvarig till en av våra kunder i Klippan.

Du kommer ingå i ett team och arbeta nära med företagets olika avdelningar. I tjänsten har du ett omväxlande och socialt arbete med fokus på att skapa och upprätthålla goda kundrelationer

I tjänsten ingår bland annat:
  • Upprätta offerter och avtal
  • Erbjuda kundanpassade lösningar
  • Ansvar för olika projekts intäkter och lönsamhet
StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer arbeta via oss som uthyrd medarbetare till vår kund. Vid gott arbete finns stora möjligheter för övertag och en långsiktig roll på företaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är välorganiserad och kommunicerar på ett förtroendegivande sätt både mot kunder och kollegor. Du är en intiativtagande person som tycker om att kunna påverka din omgivning. Du finner drivkraft i att hitta den bästa lösningen för att möta kundernas behov. Därför är det en merit att ha arbetat i tjänst med kundnära relationer. Meriterande är även kunskaper i Excel och Officepaketet. Du är strukturerad och organiserad för att kunna ha förmågan att ha flera bollar i luften, det motiverar dig.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Administrativa erfarenheter
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Kunskaper i web-baserade verktyg
Arbetstiderna är förlagda till kontorstider.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com