HR generalist

HR generalist

HR konsult med erfarenhet från arbetsmiljöområdet

Just nu söker vi på SJR HR dig som vill arbeta som konsult med intresse och erfarenhet från arbetsmiljöområdet.

Om uppdraget
Som konsult är du en del i HR teamet och arbetar med frågorna inom arbetsmiljö och hälsa hos vår kund i nordvästra Skåne. Sådant som du kommer arbeta med är:
  • Arbetsmiljöpolicys
  • Policys kring rehabilitering, misskötsamhet, diskriminering etc.
  • Rutiner för skyddsronder, arbetsskador, tillbud och
riskbedömning
  • Organisatorisk och socialarbetsmiljö, OSA
  • Brandskydd
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i en operativ HR roll med arbetsmiljö och hälsa som specialistkompetens.Du har erfarenhet av att arbeta i kommunal verksamhet. Du har tidigare arbetat med policys och riktlinjer inom ämnet.

Som person är du driven, flexibel och självständig. Vidare är du en utpräglad servicemänniska som bidrar till en positiv atmosfär både hos vår kund och i vår växande konsultgrupp.

Övrigt

Det aktuella uppdragets omfattning är heltid och start är enligt överenskommelse. Vi söker både dig som vill ha en anställning hos oss på SJR och dig som vill arbeta som underkonsult.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Hötzel, 0766-47 16 22. Urval och intervjuer kommer ske löpande så välkommen med din ansökan snarast.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 apr (16 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.