Arbetsledare till våra asfaltverk

Arbetsledare till våra asfaltverk

Peab Asfalt AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Vi söker nu en arbetsledare till våra asfaltverk i Veberöd och Linneryd. I rollen som arbetsledare får du ett självständigt och omväxlande jobb med goda utvecklingsmöjligheter!

Om tjänsten

Som arbetsledare underhåller, planerar, styr och följer du upp den dagliga produktionen tillsammans med personalen på våra asfaltverk. Du är ett bollplank och kontaktperson gentemot både externa och interna kunder. Rollen innebär även ett övergripande ansvar för drift och underhåll av våra anläggningar. Du arbetar nära arbetschefen och verksmaskinisterna för att tillsammans driva verksamheten framåt.

Placeringsort kan diskuteras beroende på bostadsort.

Kravprofil

Du är positiv, driven och ser möjligheter i arbetet. Du har förmågan att skapa ett gott arbetsklimat, är strukturerad och kan överblicka helheten. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning, relevant erfarenhet samt har kunskap om asfalt och asfalttillverkning. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Mer info
Kontaktperson Reinhold Tilling, arbetschef
Telefon 0435-296 31
Område Klippan
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.