Truckförare till Klippan med start omgående

Truckförare till Klippan med start omgående

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu flera duktiga truckförare till vår kund i Klippan. Du kommer arbeta på ett logistiklager hos vår kund som är världsledande inom kontraktslogistik. Dina arbetsuppgifter kommer till huvudsak bestå av truckkörning, där en hel del utförs med skjutstativtruck, men även andra vanliga lagerförekommande arbetsuppgifter kan ingå. Det är därmed viktigt att du är flexibel i ditt arbetssätt, och kan tänka dig att skifta arbetsuppgifter utifrån det dagliga behovet. Arbetstiderna kan variera, både dagtid samt skift kan förekomma.

Utbildning
Vi ser gärna att du som söker har gymnasieutbildning.
Viktigt är att du som söker har körkort B, tillgång till bil samt truckkort A1-A4, B1-B4

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet från truckkörning samt lagerarbete är ett krav. Det är mycket meriterande om du kört skjutstativtruck tidigare. Framhäv gärna vilka truckar du har erfarenhet av i din ansökan!

Personliga kvalifikationer
I denna tjänsten behöver du vara flexibel som person. Du ser inga hinder i att skifta arbetsuppgifter när/om det behövs, samt att variera dina arbetstider efter olika behov. Vi tittar mycket på dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Du som söker bör vara ambitiös, driven av att ständigt lära dig och utvecklas samt ansvarstagande. Efter din introduktion och upplärning är arbetet mycket självständigt och det är därför viktigt att du tar stort eget ansvar för ditt arbete. Du behöver också vara noggrann och kvalitetsmedveten, säkerheten på arbetsplatsen är A och O.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Visstidsanställning 6 månader
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.