Vår kund fortsätter sin tillväxtresa och satsar för framtiden! I över 60 år har kunden arbetat för att vara en innovativ och flexibel partner med hög kvalité och service. Kunden har arbetat med glasfiberarmerad polyester sedan 1960 och är idag en av Skandinaviens ledande producenter av rör och cisterner i armerad plast. Verksamheten är placerad i Klippan och består idag av 20 anställda.

Om oss

Företaget är ett innovativt och proaktivt företag med över 60 verksamma år som trygg samarbetspartner åt kunder i bl.a. verkstadsindustrin. Värderingar som bygger på samarbete, ödmjukhet och respekt för varandra är viktiga, Företaget är entreprenöriellt drivet och organisationen har korta beslutsvägar, vilket innebär att man snabbt och framgångsrikt kan svara på marknadens och kunders behov.

Kunden befinner sig nu i en expansiv utvecklingsfas där man arbetar för ytterligare ökad effektivitet inom produktion genom enhetliga och väl sammanlänkade processer. Vi söker nu en nytänkande och förändringsdriven platschef åt kunden som står för ett modernt, coachande och motiverande ledarskap.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som platschef är en ny funktion hos kunden. Vi ser en stor vinning i att man har ansvar för helheten med personal, logistik och produktion för att på så sätt få till effektiva flöden.

Ditt uppdrag som platschef blir övergripande att leda och vidareutveckla personal, logistik och produktion vid anläggningen i Klippan. Du ansvarar för att proaktivt leda utvecklingsarbetet och effektivisera flödena gällande logistik- och produktionsprocessen och använder dig av dina tidigare kunskaper som t.ex. kommer ifrån Lean Production.
Personalansvar för ca 20 medarbetare inom lager och produktion ingår, liksom ansvar att utveckla den interna samverkan mellan lager, produktion samt övriga avdelningar ytterligare.

Kunden är ett medelstort företag med en platt organisation vilket innebär att tjänsten är bred och du jobbar med såväl strategiska frågor som mer operativa uppgifter. Du kommer att ingå i koncernens ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Andra förekommande arbetsuppgifter är:
  • Ansvar för att öka leveranssäkerhet och precision
  • Driva utveckling av nya affärssystem, utöka nyttjandegraden och övergripande effektivisera rutiner och processer
  • Planering och prioritering av resurser internt
  • Upphandla transportlösningar
Din profil

För att bli framgångsrik i rollen som platschef hos kunden bör du trivas med att arbeta i ett proaktivt företag med tydligt affärsfokus, högt tempo och snabb tillväxt. Det är viktigt att du är nyfiken och lyhörd inför verksamhetens skiftande behov, och att du triggas av utmaningen i att bygga upp välfungerande processer och rutiner för produktion. Du kommer vara en nyckelperson i deras utvecklingsresa framåt, varför det är viktig att du är målinriktad och proaktiv med ett utvecklat strategiskt affärstänk.

Vi ser att du brinner för ledarskap och är bra på att motivera och ta till vara på dina medarbetares kompetenser för att därigenom kunna skapa starka team. Du är en rak och samtidigt lyhörd ledare som är engagerad och delaktig i dina medarbetares arbetsvardag. Tillsammans skapar du och dina medarbetare en positiv och stimulerande miljö där ni optimerar verksamheten och uppnår gemensamma mål. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och värderingar. Du ska också vara beredd på att resa inom arbetet framförallt i början av tjänsten då introduktionen kan komma att läggas någon dag i veckan på en annan ort i landet.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har:
  • Akademisk utbildning inom ekonomi eller teknik
  • Flera års erfarenhet av industri och produktion
  • Erfarenhet av förändringsarbete inom industrin.
  • Arbetat i ledande ställning i minst 3 år
  • Kunskap inom Lean Production
  • Goda IT-kunskaper samt erfarenhet av affärssystem
Din ansökan
Sista ansökningsdatum är den 25 januari men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Detta är en direktanställning hos kunden som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult.
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 25 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se