Återvinningsarbetare med C-kort

Återvinningsarbetare med C-kort

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som återvinningsarbetare är fördelat mellan att du medverkar i den dagliga driften av våra återvinningscentraler, där du bland annat vägleder våra kunder kring hur de ska sortera samt lämna sitt avfall, och att du med flakbil kör transporter till och från våra anläggningar och kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker har genomförd gymnasial utbildning eller motsvarande, behärskar svenska i tal och skrift och du har gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig med intresse för miljö- och avfallsfrågor.

För att klara dina arbetsuppgifter måste du ha C-kort och ADR-bevis. Meriterande är om du har maskinförarutbildning för hjullastare och truckkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du strävar efter att ge god service till våra kunder och är en god ambassadör för företaget. Du utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet och hanterar stressade situationer på ett lugnt och metodiskt sätt samtidigt som du har ordningssinne och lätt för att samarbeta.

Information och kontakt

Tjänsten är på heltid och inledningsvis en hyrrekrytering via Wikan Personal där ambitionen är att gå över i en tillsvidareanställning hos Nårab. Vi tillämpar löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 220828. Du söker tjänsten på www.wikan.se. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Tomas Nilsson på telefon 0451 - 70 74 81.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Tomas Nilsson
Telefon 0451-7074 81
Område Klippan
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norra Åsbo Renhållnings AB (Nårab) är ett kommunalt bolag med uppgift att svara för avfallshanteringen inom ägarkommunerna Klippan, Perstorp och Örkelljunga.

Kommunerna har tillsammans cirka 34 000 invånare med en stor andel boende i småhus. Företaget bedriver sin verksamhet med inriktning på en långsiktig och hållbar utveckling ur miljösynpunkt. Nårabs kontor finns på Hyllstofta avfallsanläggning i Klippan. Antalet anställda är 25 st. Bolaget omsätter 68 mkr.

Vi erbjuder ett utåtriktat och ansvarsfullt arbete i en liten organisation med hög grad av självständighet då vi nu söker en medarbetare till återvinningscentralerna inom kommunerna.

Läs mer på www.narab.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB