Vill du arbeta som produktionsmedarbetare på ett tryckeri?

Vill du arbeta som produktionsmedarbetare på ett tryckeri?

Ljungbergs Tryckeri i Klippan AB utgör en del i en grafisk koncern, där Norra Skåne Offset AB, Klippans Bokbinderi AB och RST Klippan AB också ingår. Bolagen tar hjälp av varandra och varje avdelning samarbetar för bolagens bästa. Det är ett familjeägt företag med mer än 100 års erfarenhet och som jobbar efter att vara ett personligt tryckeri.

Arbetsuppgifter
Arbetet som bemanningskonsult innebär att du bidrar till produktionen av Ljungbergs Tryckeris tillverkning. Rollen som produktionsmedarbetare är varierande. Du kommer arbeta med maskiner på efterbearbetning såsom falsning, klamring limbindning

Om dig
Erfarenhet som maskinoperatör är meriterande men vi välkomnar dig som är beredd att lära dig operatörsjobbet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Avgörande för dessa är:
  • Du är självgående och arbetar lika bra individuellt som i grupp
  • Du är nyfiken och intresserad av att lära dig något nytt
  • Du är noggrann och uppmärksam i ditt arbete
  • Du klarar av tunga lyft
  • Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift
Arbetstider
Vardagar klockan 07.15-16.00

Tillträdesdag
Omgående, enligt överenskommelse

Information/ansökan till tjänsterna
Inledningsvis blir du anställd och uthyrd till Ljungbergs Bokbinderi men för rätt person finns goda förutsättningar att få en fortsatt anställning efter inhyrningen. Observera att tjänstgöringsort är Klippan.

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Frågor om tjänsten besvaras av Peter Sandqvist, peter.sandqvist@lernia.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 juli 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.