Driven medarbetare till Klippans Bokbinderi!

Driven medarbetare till Klippans Bokbinderi!

OM DIG
Som person är du noggrann, driven, motiverad och har ett intresse för grafisk produktion. Maskinintresse/kunskap är ett krav! Du har god datorvana, är arbetsvillig, resultatdriven och ser inte några hinder utan snarare möjligheter! Har du erfarenhet från grafisk produktion, falsning, klammerhäftning, limbindning, skärning, adressering, inplastning, prepressteknik, TA-system (såsom LogTrade, Unifaun eller Consignor) är detta meriterande.

ARBETSUPPGIFTER
  • falsning
  • häftning
  • limbindning
  • adressering, inplastning
  • packning och expeditionsarbete
Som operatör arbetar du med slutprodukten av det grafiska materialet som trycks och når slutkunden. Du kommer att arbeta med foldrar, kataloger, adresserade utskick, inplastning av bilagor, limbundna kataloger, häftade broschyrer mm. Du kommer att efterbehandla och förpacka materialet inför leverans till kund. Vi har ofta korta leveranstider vilket innebär ett högt tempo.

MERITERANDE
Bokbindare, Maskinoperatör, Truckkort.

TJÄNSTEN
Tjänsten är visstidsanställning men kan leda till tillsvidareanställning. Arbetet innebär skiftarbete 6:00 - 14:35, 14:30-23:10.
Mer info

Om arbetsgivaren

Klippans Bokbinderi är ett av Sveriges största bokbinderier. Vi erbjuder bokbinderitjänster med högsta kvalitet, service och leveranssäkerhet.
Den huvudsakliga verksamheten är limbindning, linnetrådsbindning, fadensiegelbindning, falsning, metallhäftning, adressering, inplastning, ibladning, hålning, buntplastning och kortklistring.