Projekt & Underhållschef till GELITA Sweden AB

Projekt & Underhållschef till GELITA Sweden AB

Kort om tjänsten

Projekt och underhållsorganisationen på GELITA ansvarar för driftsäkerhet av anläggningens produktionsutrustning, vilket omfattar såväl mekaniskt som elektriskt underhåll samt konstruktion och projektledning av nyinvesteringsprojekt. Vi befinner oss i ett utvecklingsskede och har många tekniska projekt pågående som organisationen ansvarar för att driva.

Om verksamheten

GELITA Sweden AB är en högt automatiserad processindustri som producerar högkvalitativa livsmedelsklassade produkter som gelatin, fett och proteinpulver. Vi är en av världens största gelatintillverkare och omsätter ca 850 miljoner kronor. Verksamheten är placerad i Stidsvig nära Helsingborg och Ängelholm. Som ledande tillverkare har företaget tagit på sig ett ansvar i branschfrågor som rör kvalitet, hygien, etik och miljö. GELITA Sweden AB ingår i GELITA gruppen som är ledande i branschen med tillverkning över hela världen.
GELITA Sweden AB är certifierade enligt ISO 9001,14001 samt FSSC 22000.
Läs mer på www.gelita.com

Mer om tjänsten

Du ansvarar för organisationens uppsatta mål med fokus på driftsäkerhet genom att alltid sträva till att förbättra verksamheten. Du planerar och leder aktiviteter för att uppnå maximal prestanda i produktionsutrustningarna så att vi på ett säkert och effektivt sätt kan leverera våra produkter i rätt tid och med rätt kvalitet till våra kunder. Du strävar efter att utveckla underhållsorganisationen med metoder som TPM och andra effektiviseringsverktyg för att förbättra processens prestanda.

Du har personal- och budgetansvar för ditt ansvarsområde där du styr organisationen mot uppsatta mål genom att med tydlighet leda din organisation i utvecklingen av både det strategiska och dagliga underhållsarbetet. Det löpande arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet i ditt ansvarsområde är en självklar del. Organisationen består av 8 direktrapporterande personer inom projektledning, automation el, mek och service med underliggande avdelningar. Det är ett omväxlande arbete med stort ansvar i ett högt tempo och vi söker dig som kan möta dessa förväntningar. Du rapporterar till Fabrikschefen.

Din profil

Vi söker Dig som är utbildad högskoleingenjör inom underhållsteknik och- eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån en volymproducerande industri som process/livsmedelsindustri. Du har gedigen ledarerfarenhet från att tidigare driva och modernisera arbetsprocesser inom underhållsavdelningar enligt Lean-filosofi.

Som person är du drivande, konsekvent och social med en förmåga att entusiasmera personal. Du gillar att leda utvecklingsarbete av företagets arbetsmetodik och därtill kopplade beteenden. Du kan hantera olika situationer och har alltid en passion för det du åtar dig. Du är strukturerad, van att organisera resurser och göra prioriteringar utifrån satta mål. Du verkar för att sammansvetsa gruppen för att nå målen och uppfattas som en trygg ledare. Du har god IT-mognad med goda kunskaper i Office-paketet och gärna elektroniskt underhållssystem. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Johan Ohlander
Telefon 042-176608
Område Klippan
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.