Teknisk Inköpare till GELITA Sweden AB

Teknisk Inköpare till GELITA Sweden AB

Som Teknisk Inköpare på Gelita arbetar du i en bred roll som är mycket projektorienterad och sker i nära samarbete med projektledning, underhåll och produktion. Det pågår många projekt samtidigt och du arbetar med olika delar av projekten i olika samarbetskonstellationer i det dagliga. Du ansvarar bl.a. för genomförandet av kontrakt/avtal relaterat till maskindelar, tekniska lösningar till produktion, underhåll, tjänster, serviceavtal, etc.

Mer om tjänsten
Som en del i vår inköpsfunktion ingår du i en grupp på tre personer som tillsammans ansvarar för företagets materialförsörjning, där du som den Tekniske Inköparen är den som har ägarskap för de tekniska inköpsfrågorna vid tex inköp av olika investerings- och underhållsprojekt inom fabriken. Du arbetar i ett globalt företag och har många kontaktytor både internt som externt.

I arbetsuppgifterna ingår kortfattat:

Ansvara för projektinköpen och
kontakten med leverantörer.

Prisförhandling, offertförfrågning
avtalsskrivning och orderläggning

Bevakning och
leveransuppföljning

Utveckla nya och befintliga
leverantörer

Supporta inköpsteamet i övriga
inköpsrutiner

Hantera reklamationer
(dokumentera och följa upp) och ersättningskrav vid behov.

Vem är du?
Du har tidigare arbetat ett antal år med tekniskt inköp och har du erfarenhet av produktionsteknik är det meriterande. Du har en gedigen teknisk bakgrund, ett genuint intresse för produktion, tekniska lösningar och utveckling. Som person är du driven, strukturerad, noggrann och du är ständigt med och förbättrar vårt inköpsarbete och samarbetet med företagets övriga avdelningar.

Tjänsten innefattar såväl interna som externa dialoger och ställer därför höga krav på din kommunikativa förmåga. Vi ser därför att du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Vidare är du tydlig och positiv i dialog mot kollegor och leverantörer.

B körkort är ett krav.

Varaktighet, arbetstid och start
Heltid, tillsvidare, snarast enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2022-06-05. Urval sker löpande.

Till: se_jobb@gelita.com

Kontaktpersoner
Inköpschef, Marcus Wihlborg: marcus.wihlborg@gelita.com, 0435 – 265 11.
Lokal Unionenklubb, Lars Jonsson lars.jonsson@gelita.com, 0435 – 265 79
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GELITA
Sweden AB är en högt automatiserad processindustri som producerar högkvalitativa livsmedelsklassade produkter som gelatin, fett och proteinpulver.
Verksamheten är placerad i Stidsvig nära Helsingborg och Ängelholm. 90% av produktionen går på export. Som ledande tillverkare har företaget tagit på sig ett ansvar i branschfrågor som rör kvalitet, hygien, etik och miljö. GELITA Sweden AB ingår i GELITA gruppen som är ledande i branschen med tillverkning över hela världen.

GELITA Sweden AB är certifierade enligt ISO
9001,14001 samt FSSC 22000.

Läs
mer på www.gelita.com