Administrativ produktberedare för uppdrag i Klippan

Administrativ produktberedare för uppdrag i Klippan

Vi söker dig med kunskap inom affärssystemet Pyramid för ett uppdrag hos vår kund i Klippan. Är du noggrann, strukturerad och kan ta fram strukturer i Pyramid? Perfekt, skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som produktberedare hos vår kund arbetar du med att skapa nya produktstrukturer i affärssystemet Pyramid. Du utgår från en ritning och säkerställer att alla delar är med i systemet. Detta är en stor omstrukturering i företagets system som pågått de senaste månaderna och nu behöver förstärkning av ytterligare en resurs. Ditt uppdrag är en viktig del för kundens fortsatta verksamhet och du förstår vikten av noggrannhet. Du arbetar nära två andra produktberedare som ger dig en introduktion till arbetet under de första dagarna och en fortsatt stöttning under arbetets gång.

Detta är ett korttidsuppdrag på 1-3 månader där du kommer in och stöttar upp under detta projekt. För rätt person finns möjlighet till förlängning inom företaget.

Din profil

Som person är du noggrann och trivs i nära samarbete med kollegor. Du förstår att det du gör är viktigt och anstränger dig alltid för att göra ett så bra jobb som möjligt.

Skallkrav:
  • Kunskap inom affärssystemet Pyramid
  • Ritningsförståelse
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Villkor

Plats: Klippan
Omfattning: Heltid, minst 1 månad (visstid)
Start: Omgående

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar för att alla människor ska ha tillgång till rent vatten. Genom att skapa tekniska lösningar designar och tillverkar de olika typer av vattenreningssystem. På plats i Klippan arbetar cirka 20 personer med funktioner inom bland annat ekonomi, projektledning, produktion och försäljning. Här får du chansen att arbeta på ett spännande företag som gör stor skillnad!

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd som konsult och uthyrd till vår kund för uppdrag på minst en månad med möjlighet till förlängning.