Processoperatör på deltid

Processoperatör på deltid

Är du på jakt efter ett välbetalt extrajobb? Skulle du beskriva dig själv som positiv, arbetsvillig och flexibel? Då har Randstad det rätta uppdraget för dig! Vi söker nu processoperatörer på deltid med start omgående! Välkommen in med din ansökan redan idag!

Har du truckkort och kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50%? Då är det dig vi söker. Vår kund Essentia Protein Solutions i Stidsvig söker nu efter grymma processoperatörer som vill arbeta deltid. Beroende på hur du vill arbeta finns möjlighet till dagtid, kvällstid samt nattid.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Stidsvig

Omfattning: Deltid, omgående behov. Möjlighet till 3 skift.

Arbetsbeskrivning:

Som konsult hos Randstad kommer ha möjligheten att kunna jobba hos flera olika kunder och arbetsuppgifterna är varierande. Arbetsuppgifterna kommer variera mellan att jobba med lagerarbete, truckkörning, montering och industriarbete. Men just nu söker vi specifikt till vår kund Essentia Protein Solutions AB.

Kvalifikationer:

För den här tjänsten behöver du;
  • truckkort.
  • uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50%.
  • goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • vara positiv, arbetsvillig och driven
  • körkort och tillgång till bil
Som person tror vi att du tycker om att möta nya människor och uppskattar att vara i olika arbetsmiljöer. Du är snabblärd och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter liksom är flexibel för att hoppa in med kort varsel. Essentia Protein Solutions är ett företag som utvinner protein av djurben, därför behöver du vara komfortabel i en sådan miljö.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018.11.30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Petra Wennström

petra.wennstrom@randstad.se
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.