Erfaren Truckförarare till Klippan/Åstorp

Erfaren Truckförarare till Klippan/Åstorp

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som truckförare och vara uthyrd på längre och kortare uppdrag hos våra kunder i Klippan, Åstorp, Perstorp och Tyringe.

Då vi har behov att anställa personal på både visstid och timmar får du gärna ange i din ansökan vilket av det du söker. För att du ska vara aktuell för arbete på timmar krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning varför du gärna får ange i din ansökan vilken sysselsättning du har.

Arbetet är förlagt till både skift och dagtid.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att köra truck då det kan vara relativivt högt tempo, B-körkort och tillgång till egen bil ser vi som meriterande.

Som person är du flexibel, du kan ta eget initiativ och lösa problem efter eget huvud. Du gillar att jobba i team, tar ansvar för arbetet du utför och bidrar till en god stämning bland dina arbetskamrater.

Då urvalet sker löpande vill vi gärna ha in ditt CV så snart som möjligt.

Om oss

EnFuturum är ett Almega-auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder bemannings- och entreprenadlösningar inom logistik och industri.

EnFuturum grundades 2015 och har en mycket kompetent organisation med lång erfarenhet från både leverantörs- och kundsidan, vilket gör att vi har full förståelse för logistik- och industribranschen och förstår hur den ska drivas optimalt.

Vårt mål är att få både anställda och företag att växa. Vi är auktoriserade av Almega vilket skapar trygghet både för våra kunder och medarbetare.
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av EnFuturum
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till vår bemanningsverkasamhet söker vi nu truckförare för uthyrning i Klippan-Åstorp området.