Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom nybyggnation och tillbyggnader till både privata och offentliga kunder.

Vi erbjuder dig ett mycket varierat jobb i ett välrenommerat, etablerat och lokalt byggföretag. Vår målsättning är att erbjuda dig en intressant och utvecklande tjänst samt att du ska trivas i vårt arbetslag.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker tjänsten har yrkesbevis och några års erfarenhet av arbete som snickare. Du har mycket goda kunskaper i ritningsläsning och känner dig trygg i din yrkesroll.

Som person är du självgående, initiativtagande och samarbetsvillig. Du är social och fungerar väl med både kollegor och kunder. Du är bra på att planera och ta ansvar för din arbetsdag och arbetsinsatser samt har en hög arbetsmoral och är driftig, flexibel och engagerad.
B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Information och kontakt

Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se.
Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2022-05-27.

För mer information eller frågor, kontakta Tomas Nilsson på telefon 0451-70 74.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Tomas Nilsson
Telefon 0451-7074 81
Område Klippan
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Einar Dahl Byggnads AB startades 1946 och är ett traditionellt byggbolag som bygger nya hus, om- och tillbyggnader. Vi erbjuder professionellt genomfört arbete både i smått och stort. Vår starka byggorganisation i kombination med vårt kvalitetstänk och vår prisvärdhet, har resulterat i att vi fått förtroendet att även bygga större fastigheter.

Einar Dahl Byggnads AB ingår i Meccom Group med Moderbolag Meccom Klippan AB med säte i Klippan. Koncernen skapar det lilla bolagets flexibilitet med det stora företagets kvalitetssystem och rutiner. Totalt omsätter koncernen cirka 340 Msk och har cirka 200 anställda inom koncernens olika bolag.

Mottot inom koncernen är att vi vill överträffa kundernas högt ställda förväntningar!

Då vi nu befinner oss i en stark expansiv fas behöver vi förstärka våra verksamhetsområde Klippan respektive Malmö med flertalet snickare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.