Lager- och logistikmedarbetare till Klippan

Lager- och logistikmedarbetare till Klippan

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med diverse vanligt förekommande arbetsuppgifter inom lager & logistik, som till exempel plockning och packning. Skiftarbete kan förekomma. Vi söker i nuläget medarbetare till Klippan och Åstorp.

Arbetet är en återkommande visstidsanställning på c:a 20-30 %.

Din profil

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat arbete och vill ha en behovsanställning inom lager & logistik.
Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper så som attityd, motivation och viljan att självständigt och i grupp lösa förelagda uppgifter, detta framför utbildningsbakgrund och arbetslivserfarenhet.
Truckkort samt bil och körkort är meriterande men inget krav.

Skriv gärna i ansökan vad du har för annan huvudsaklig sysselsättning.

Om oss

EnFuturum är ett HR företag som är specialiserade på personalentreprenader och bemanningslösningar gentemot i första hand logistik- och industriföretag. EnFuturum står inför en snabb expansion i såväl Skåne- som Göteborgsregionen på grund av de innovativa och moderna lösningar som EnFuturum tillhandahåller. EnFuturum är auktoriserade av och medlem i Bemanningsföretagen/Almega.
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av EnFuturum
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer att anställas i vår bemanningsverksamhet som ambulerande konsult och arbeta ute hos våra kunder i Klippan-Åstorp området.