Bilmekaniker till Bilpartner i Klippan

Bilmekaniker till Bilpartner i Klippan

Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Bilpartner i Klippan arbetar du i huvudsak med att utföra felsökning och reparationer på personbilar från Hyundai, Honda, Saab, Opel och Subaru.

Din profil

Hos oss handlar allt om rätt inställning och vilja att lära. Om vi får önska, vill vi att du har minst något års erfarenhet som mekaniker. Har du också bra koll på elektronik betraktar vi det som en fullträff. Tjänsten förutsätter att du har fordonsrelaterad utbildning eller motsvarande samt B-körkort.
Vill du dessutom alltid kundens bästa, har en lösningsorienterad approach med ett djupt tekniskt intresse, kommer du definitivt att trivas som mekaniker hos oss.

I vårt erbjudande ingår möjligheten att få jobba med det du brinner för, teknik och kundservice. Vi är också ett team med härlig atmosfär och hög kompetens. Hos oss får du också ständig utveckling som individ och medarbetare.

I denna rekrytering samarbetar vid med Autorekrytering. Frågor om tjänsten och processen besvaras rekryterare Johanna Andersson på 0706 22 64 48. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johanna Andersson
Telefon 0706226448
Område Klippan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 16 aug (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

BilPartner representerar ett brett utbud av bilmärken. Vi har försäljning och fullservice för Honda, Hyundai och Subaru. Vi är dessutom auktoriserad verkstad för SAAB, Opel och Fiat Vi har anläggningar i hela Nordvästra Skåne, i Helsingborg, Klippan och Ängelholm. Totalt är vi ca 40 kunniga och engagerade medarbetare som vill göra allt för att ditt bilköp, ägande och bilåkande skall bli så angenämt som möjligt. I våra fullserviceanläggningar erbjuder vi försäljning, finansiering, service, reservdelar, tillbehör och biluthyrning.
BilPartner ingår i Amplex koncernen - www.amplex.se

Vi söker nu vår nya stjärna till vår verkstad i Klippan. Vill du vara en del av en växande organisation som precis flyttat in i nya lokaler? Då ska du söka jobbet som mekaniker hos oss på Bilpartner.