Servicerådgivare/Verkmästare till Klippan

Servicerådgivare/Verkmästare till Klippan

Vi behöver förstärkning till vår serviceverkstad i Klippan. I Klippan är vi auktoriserade för Volkswagen, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. På anläggningen i Ängelholm har vi auktorisation för att ta hand om bilar av varumärkena Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. I Helsingborg är vi auktoriserade för Volkswagen Personbilar, Skoda och SEAT. Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera nya kollegor till våra team.

Dina arbetsuppgifter

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är främst servicerådgivande uppgifter såsom bokning, planering, reservdelsförsäljning, butiksförsäljning och fakturering. Mötet med kunden sker via flera kanaler såsom telefon, mail och i butik. Dessutom ska du hålla kunden löpande uppdaterad under verkstadsbesöket samt lämna ut bilen till kunden på ett kommunikativt sätt, så att kunden förstår mervärdet av vår service.

Då Klippan är en serviceverkstad behöver du vara flexibel och kunna ta dig an andra uppgifter när det finns behov. Fortlöpande behöver du kunna vara verkmästare vid verkstadschefens frånvaro. Arbetet som verkmästare omfattar att ansvara för planering och drift inom verkstaden vilket görs i samråd med verkstadschefen. Som verkmästare är du även involverad i garantihandläggning, arbetsmiljöaspekter, inköpsprocesser och avtal med leverantörer.

Personliga egenskaper

Kundservice som ger bästa kundtillfredsställelse är ett krav hos oss. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har hög servicekänsla, stort kundfokus med förmåga att förstå kundens behov. Dessutom kan du samarbeta med dina kollegor för att uppnå högsta service till kunder och trivsel med dina kollegor. Vi värdesätter om du har erfarenhet av att samarbeta med tekniker i verkstaden. Tillsammans når vi nöjda kunder.

Din bakgrund

Teknisk utbildning är meriterande liksom erfarenhet av liknande tjänst eller fordonsbranschen, krav är att du har goda datakunskaper och B körkort. Tidigare erfarenhet av våra system Automaster, Diss, Saga, Elsa samt Etka är ett plus.

Ansökan

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta Michael Stensby via mail Michael.Stensby@borjessonsbil.se

Välkommen med din ansökan via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.tea...

Märk din ansökan med "Servicerådgivare/Verkmästare Klippan". Sista ansökningsdatum är 2019-04-30. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 maj 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.