Säljare av begagnade lastbilar

Säljare av begagnade lastbilar

Vi söker Säljare av begagnade lastbilar

Vår nuvarande säljare går vidare mot nya utmaningar inom Börjessons vilket gör att vi söker en ny medarbetare. Du får representera ett av världens starkaste varumärken där vi tillsammans finner vägar för att överträffa våra kunders förväntningar. Tillsammans med övriga i teamet fortsätter vår och din utveckling som Säljare av begagnade lastbilar och tillhörande tjänster.

Dina arbetsuppgifter

Din roll som säljare är att på bästa möjliga sätt marknadsföra och representera Scania och Börjessons. Du bär huvudansvar för hela begagnat affären från värdering till försäljning. En naturlig del av uppdraget är att driva ett aktivt arbete med att utveckla våra processer och strategier. Vilket du gör med högt engagemang.

Din lyhördhet och genuina vilja att förstå kunden och kundens affär är viktig för att ta fram kostnadseffektiva lösningar med hög kvalitet och rätt kundanpassning. För att lyckas krävs att du har vana och intresse av att hantera långsiktiga kundkontakter och bygga kundrelationer.

Din bakgrund

Vi vill att du har erfarenhet av relationsbyggande företagsförsäljning med dokumenterat goda resultat, gärna inom tung fordonsindustri och dessutom ser vi en fördel med erfarenhet av tjänsteförsäljning. Du kommer att få utlopp för ditt teknikintresse!

I ditt dagliga arbete ingår uppgifter som att flytta och leverera lastbilar, varför körkortsbehörighet B och C är ett krav. D och E är meriterande. Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse. Du talar och skriver obehindrat svenska, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du når framgång genom ditt sätt att arbeta proaktivt och ansvarsfullt samt genom att formulera mål och uppnå resultat som krävs. Du är affärsmässig med verbal förmåga, du har öppen attityd och ett respektfyllt bemötande. Du vet även att din positiva inställning kan lösa knepiga situationer när man sätter kunden i fokus.

Som person är du positiv och entusiasmerande. Du har en stark drivkraft, tycker om att ta initiativ och gillar förändringar. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Ordning och reda är självklarhet för dig eftersom du är van att leverera.

Vi erbjuder

Trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna. Du erbjuds personlig utvecklingsplan som säkerställer din kompetensutveckling.

Tjänsten är på heltid med placering i Östra Ljungby

Ansökan

Om du vill bli del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling är du välkommen att ansöka.

Ansök via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com/. Sista ansökningsdag är den 29 februari. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Vid frågor om tjänsten kontakta Mathias Schildt, Kommersiell Chef, 0736 - 405415, mathias.schildt@borjessonslastbilar.se

Läs gärna mer på www.borjessonslastbilar.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.