Lastbilselektriker/Lastbilsmekaniker/Skademekaniker

Lastbilselektriker/Lastbilsmekaniker/Skademekaniker

Vi söker erfarna lastbilselektriker/lastbilsmekaniker/skademekaniker

Börjessons lastbilar i Östra Ljungby är en fullserviceanläggning med försäljning av nya/begagnade lastbilar och släp samt reservdelar, service och tvätt.

Arbetsuppgifterna

Arbetet som mekaniker omfattar alla förekommande arbetsuppgifter på lastbilsverkstaden.

Din bakgrund

Fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå. Erfarenhet inom lastbilar, bussar och elektronik inom tunga fordon är ett stort plus. Viss datorvana då produkterna är tekniskt avancerade med ett ökande innehåll av styrenheter och liknande komponenter.

Personliga egenskaper

Du måste kunna arbeta både självständigt och i grupp. Personliga egenskaper som noggrannhet, engagemang och ansvarskänsla är grundläggande för vår verksamhet kopplat till en serviceinriktad inställning.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor, ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO 9001 / 14001 och Swedac certifierade. Vi erbjuder också lastbilskörkort för dig som inte har. Om du vill du bli del i våran gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling så ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan

Ansök via Börjessons karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com. Ansök senast 15 maj. Vi tillämpar löpande urval. Vid frågor om tjänsten kontakta Servicechef Michael Sjöholm, Mikael.Sjoholm@borjessonsbil.se. Läs gärna mer på www.borjessonslastbilar.se.
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.