Vi söker Lastbilsmekaniker till Östra Ljungby

Vi söker Lastbilsmekaniker till Östra Ljungby

Börjessons lastbilar i Östra Ljungby är en fullserviceanläggning med försäljning av nya/begagnade lastbilar och släp samt reservdelar, service och tvätt.

Arbetsuppgifterna
Arbetet som mekaniker omfattar alla förekommande arbetsuppgifter på lastbilsverkstaden.

Din bakgrund
Fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande är ett krav. Viss datorvana krävs då produkterna är tekniskt avancerade med ett ökande innehåll av styrenheter och liknande komponenter.

Personliga egenskaper
Du måste kunna arbeta både självständigt och i grupp. Personliga egenskaper som noggrannhet, engagemang och ansvarskänsla är grundläggande för vår verksamhet kopplat till en serviceinriktad inställning.

Vi erbjuder
Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor, ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO 9001 / 14001 och Swedac certifierade. Vi erbjuder också lastbilskörkort för dig som inte har. Om du vill du bli del i våran gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling så ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan
Du är välkommen att söka via jobb@borjessonsbil.se. Märk din ansökan med Lastbilsmekaniker/Ö.L. Vi tillämpar löpande urval. Ansök senast 2018-12-07.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Servicemarknadschef Christer Sjöholm på via e-post: christer.sjoholm@borjessonsbil.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Klippan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://borjessonslastbilar.se
Sista ansökningsdag Igår (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinans. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 på alla våra driftställen och arbetar med ett långtgående miljöarbete enligt ISO 14001.

Idag befinner sig Börjessons på flera orter, Helsingborg, Ängelholm, Kristianstad, Hässleholm, Östra Ljungby, Klippan, Alingsås, Karlshamn och Karlskrona. Börjessons är en värdeskapande representant för Scania, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon. Våra ledord Service - Kunskap - Trygghet kännetecknar vårt förhållningssätt gentemot våra kunder och kollegor.