Yrkesförare / Chaufför för intransport av mjölk!

Yrkesförare / Chaufför för intransport av mjölk!

Vi söker nu flera yrkesförare till våra team som kör intransport av mjölk, transport ifrån bonde till mejeri.

Du behöver ha god yrkesvana som yrkesförare. För att klara av denna körning behöver du läsa, tala och skriva mycket god Svenska. Vi kommunicerar mycket i skrift.

I Östra Ljungby söker vi nu både semestervikarier, övrig extrachaufförer samt en chaufför till en tjänst som för rätt person kan leda till en tillsvidareanställning.

I Malmö söker vi extrachaufförer som kan hoppa in vid behov, gärna studenter. Vi söker även semestervikarier till Malmö.

Lön enligt kollektivavtal.
Tjänsterna är deltid och heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Stationeringsort är Malmö respektive Östra Ljungby, vi ser gärna sökande ifrån Mellanskåne. Bilarna rullar årets alla dagar, dygnet runt, vilket innebär att det är skiftkörning som gäller.

Vi värderar flexibilitet och lojalitet. Arbetet är mycket självständigt.
Vidare så ska sökande ha mycket lätt för att samarbeta med andra i grupp.

Rekryteringen ge sker löpande.

För att söka tjänsterna behöver du förutom ovanstående meriter, även ett CE-kort samt YKB.
Mer info
Kontaktperson Kicki Andersen
Telefon 0709-77 39 02
Område Klippan
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ömtåkeri.se
Sista ansökningsdag 28 apr (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÖMT Åkeris huvudsakliga verksamhet består i att transportera mjölk för Skånemejeriers räkning. I detta åtagande ingår transporten av mjölk från producent till mejeri, samt även en stor del av logistiken kring transporterna.

I ÖMT Åkeri har vi som mål att ständigt utveckla och förbättra våra tjänster i samarbete med kunder och anställda. Målet är också att genom detta skapa ett ekonomiskt gott läge för att kunna investera in i framtiden.

Våra viktigaste resurser är vår personal, samt vår gemensamma erfarenhet och intresse för utveckling av såväl hårda som mjuka värden. Var och ens delegerade ansvar för sin del av verksamheten, är en förutsättning för att nå våra mål och samtidigt bibehålla "Vi-känslan" som gäller inom ÖMT Åkeri.