Hoppa till innehåll
Zeppelin Sverige AB logotyp

Vikarierande Reservdelssäljare till Zeppelin

Ansök nu

Vill du arbeta med ett av världens starkaste varumärken? Vill du ha chans att få utvecklas internt i ett bolag med goda framtidsutsikter? Då ska du jobba med oss!

Vi erbjuder

  • Ett utvecklande arbete där du får jobba med ett av världens starkaste varumärken.
  • Goda kompetensutvecklingsmöjligheter inom företaget.
  • Trygg och säker arbetsmiljö.
  • Friskvårdsbidrag.
  • En trygg och stabil arbetsgivare som bryr sig.
  • Härliga och kompetenta kollegor.
  • Möjlighet till förskottssemester.
  • Förmånscyklar.
  • Förmånliga försäkringar för dig och din familj.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar;

We Care, We Deliver On Our Promise, We Succeed Together

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor

Ditt nya jobb
Vi söker nu en vikarierande reservdelssäljare tom 31/1 2025 .

Som reservdelssäljare har du uppdraget att skapa goda och långsiktiga relationer till våra kunder genom att erbjuda en god service vid försäljning och beställning av reservdelar. Som reservdelssäljare är du tjänsteman och arbetstiderna är dagtid måndag-fredag. Du rapporterar till verkstadschef.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på lager och/eller med underhåll av entreprenadmaskiner. Vi ser gärna att du har kunskaper om entreprenadmaskiner men det viktigaste är att du har intresset och vill lära dig. Gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens är meriterande. Du behöver ha kunskaper i både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Du behöver ha datavana då många arbetsuppgifter sker på datorn.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som är social, hjälpsam och ansvarstagande. Du har en god förmåga att hantera stress och kan prioritera dina arbetsuppgifter och tempoväxla när så krävs. Du har ett gott ordningssinne, arbetar strukturerat och kan hantera flera uppgifter samtidigt.

Din ansökan
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Verkstadschef Anders Aldenbo 073-3210430

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare