Hoppa till innehåll
Veidekke Entreprenad AB logotyp

Mark- och anläggningsarbetare

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du ha ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt företag som varje dag arbetar utifrån sina värderingar? Då kan du vara vår framtida medarbetare i Kiruna.

Berggren & Bergman - en del av Veidekke
Med 70 år i branschen är Berggren & Bergman ett av Norrbottens mest anrika bygg- och anläggningsföretag. Namnet Berggren & Bergman finns kvar men idag som en del av Veidekke.

Vi bygger med hjärta

Vi sätter alltid människorna först. Alla våra medarbetare ska ha möjlighet att utnyttja sin potential fullt ut och de ska komma hem välbehållna från jobbet. Veidekke är ett värderingsstyrt företag med djupa rötter och modiga ställningstaganden, där etiken är en förutsättning för affären. Våra värderingar har sina rötter i Norge - Profesjonell, Redelig, Entusiastisk och Grensesprengende, är det som styr vårt arbete varje dag. Företagskulturen bygger på tydliga värderingar, på delägarskap men framför allt ett involverande arbetssätt där allas kunskap tas tillvara.

Arbetsuppgifter

Som mark- och anläggningsarbetare har du väldigt varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta nära kollegor i projekt och vara delaktig i att få den dagliga driften att fungera på bästa möjliga sätt. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta det mesta inom mark och anläggning.

I Kiruna arbetar vi just nu med flytt av byggnader, Ytskiktsarbeten i Kirunas Nya Centrumkärna, 5 km med nya fjärrvärme och vattenledningar, färdigställande av nytt bostadsområde samt många fler spännande projekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har yrkeskunskap och erfarenhet från mark- och anläggningsarbete. B-körkort är ett krav. Du skall vara noggrann, strukturerad och trivas att jobba i grupp.

Du som söker har ett stort engagemang och vilja att bidra till en god gemenskap. Du är lösningsfokuserad, har god samarbetsförmåga och tar egna initiativ. För oss är det viktigt att du lägger stor vikt vid att arbeta säkert med stort fokus på arbetsmiljö. Du prioriterar alltid din och dina medarbetares säkerhet och hälsa.

Ytterligare information

Som anställd finns det många fina förmåner och framför allt många duktiga och goda arbetskamrater som bidrar till en trivsam arbetsmiljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Placeringsort är Kiruna, arbetsformen är måndag-fredag.

Vi erbjuder

Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt företag som varje dag arbetar utifrån våra värderingar. Vi har ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. Därför erbjuds vi medarbetare att bli delägare. Vår tro är att delägarskap gör det ännu roligare att jobba. Idag är vi som arbetar i Veidekke den näst största ägaren. Hälsa, arbetsmiljö och säkerhet är lika viktigt som våra ekonomiska mål. Vi vill vara ett föredöme i en bransch där det råder sund konkurrens och schyssta villkor. Vi är alltid beredda att vidta åtgärder, oavsett ekonomiska konsekvenser. Gøy på jobbet! Det låter lika roligt som det betyder, d.v.s roligt. Sedan 1995 är det inte bara tillåtet att ha gøy på jobbet inom Veidekke, det är en del av våra värderingar. En del av vår kultur. Glada medarbetare visar större omsorg och omtanke om sina kollegor och skapar bättre resultat.

Välkommen att skicka in din ansökan!

Ansök senast 2024-08-18

Rekryteringen sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö, därför genomförs alkohol- och drogtest innan anställning.

Vi undanber oss från att bli kontaktade av annonssäljare och rekryteringsföretag.

Vid frågor är du välkommen att kontakta:

Projektchef, Anders Sundholm 070-298 24 07
Arbetschef, Peter Johansson 070-680 52 96

HR Business Partner, Monica Olofsson 076-128 69 80
Veidekke Entreprenad AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Veidekke är en av Skandinaviens största entreprenörer. Företaget utför alla typer av bygg- och anläggningsuppdrag, underhåller vägar och tillverkar asfalt, krossad sten och grus. Engagemang och lokalkännedom präglar verksamheten. Omsättningen är cirka 38 miljarder norska kronor och hälften av de 8 100 anställda äger aktier i företaget. Veidekke är noterat på Oslo Börs och har alltid gått med vinst sedan starten 1936.